Polis Haftası Kutlama mesajları

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

Polis Haftası Kutlama mesajları

Türk Polis Teşkilatının 173’üncü Kuruluş Yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla gazetemize iletilen kutlama mesajları şöyle …

 

Muğla Valisi Esengül Civelek

Kurulduğu günden bu yana toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, vatandaşlarımızın temel hak ve hürriyetlerinin korunması için büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdüren Türk Polis Teşkilatı’nın 173’üncü kuruluş yıldönümünü ve 10 Nisan Polis Haftasını kutluyorum.

Türk Polis Teşkilatı, 173 yıllık tecrübesi, çağdaş teknoloji, bilgi ve beceri ile görevini fedakârca, büyük bir sorumluluk içerisinde tüm yurdumuzda yürütmektedir.

İlimizin huzurlu ve güvenli bir kent olmasında polis-vatandaş işbirliği ile hayata geçirilen sosyal projeler ve yürütülen çalışmalarla Türk Polis Teşkilatı halkımız nezdinde saygın bir yerde durmaktadır.

İlimizin ve yurdumuzun her köşesinde huzur ve güven ortamının tesisi adına görevi başında Şehit olan polislerimize Allah’tan rahmet diliyor, Gazilerimize ve halen görevleri başında olan tüm polislerimize aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu, başarılı bir hayat temenni ediyorum.

 

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat

Toplumda, huzur ve güven ortamının tesis edilmesinin yanı sıra, kamu düzeninin korunması, asayişin sağlanması, suç işlenmesini önleyici tedbirlerin alınması ve olayların aydınlatılarak faillerin adalete teslim edilmesi polislerimiz tarafından gerçekleştirilen önemli görevler arasında yer almaktadır. 1845 yılında kurulan ve bugüne kadar güvenlik ve düzeni sağlamakla görevli polis teşkilatı, çok zor çalışma koşullarına rağmen gurur kaynağımız olmuştur. Fedakârca hizmet veren polis teşkilatımız, milletimizin kendisine olan güveni ve sevgisini arkasına alarak, takdire şayan başarılar elde etmiştir. Bu fedakârlığı gösteren emniyet mensuplarımızın çağın gereklerine göre kendini sürekli yenileyen, demokratik değerlere, hukukun üstünlüğüne ve insan haklarına saygıyı her koşulda gözeten bir anlayışla, görev ve sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceklerine yürekten inanıyorum. Emniyet teşkilatımızın 173’üncü kuruluş yıldönümünde Şehit polislerimizi rahmetle, Gazilerimizi minnetle yâd eder, teşkilat mensuplarının 10 Nisan Polis Haftası’nı kutlarım.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık