Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Polise çarparak kaçan zanlı yakalandı

Milas’a bağlı Hacı İlyas Mahallesi Kadıağa Caddesi’nde gece meydana gelen olayda, bir trafik polisi otomobilin çarpması sonucu yaralandı.

Polise çarparak kaçan zanlı yakalandı

Vatandaşların ihbarı ile yüksek sesle müzik açan bir otomobili takibe alan trafik polisi İ.K., kırmızı ışıkta duraklama yapan sürücüyü uyararak işlem yapmak istedi. Bu sırada trafik polisini fark eden 48 KM 291 plakalı otomobil sürücüsü, aracı hızla hareket ettirerek polis memuruna çarptı ve ardından kayıplara karıştı.

Çarpmanın etkisiyle yere düşerek kolu kırılan polis memuru İ.K., olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Milas Devlet Hastanesi’ne getirilerek tedavi altına alındı.

ZANLI SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI

Trafik polisine çarparak kaçan şahsın cezaevi firarisini B.Y. olduğunu tespit eden Milas Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şahsı İsmetpaşa Mahallesi’nde yaşadığı evde olduğunu belirledi. Polis ekipleri, zanlıyı gözaltına almak için anons yaptı ancak zanlının kaçmaya başlamasıyla kovalamaca başladı. Emniyetin tüm ekipleriyle gerçekleştirilen nefes kesen operasyonda, havaya defalarca uyarı ateşi açılmasına rağmen kaçmaya devam eden zanlı yakalanarak gözaltına alındı. Yakalama sırasında B.Y.’nin kardeşi olan M.Y. de suçlunun kaçmasına yardım için polise mukavemet göstermek gerekçesiyle gözaltına alındı.

Gözaltına alındıktan sonra emniyete getirilen ve suç kayıtları bulunduğu öğrenilen iki kardeş gerekli işlemlerin ardından; kamu görevlisini görevinden dolayı kasten yaralama, kamu görevlisini görevini yaptırmamak için direnme suçlamasıyla Milas Adliyesi’ne sevk edildi. Zanlı B.Y., mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, M.Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

Editör: Şahin ŞAHİN
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis