Prof. Dr. Ömer Şensöz, Özel İzan Sağlık Hastanesi’nde göreve başladı

ÖNDER Haber / Oktay ÇAYIRLI -

Prof. Dr. Ömer Şensöz, Özel İzan Sağlık Hastanesi’nde göreve başladı

Türkiye’nin önde gelen Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi uzmanlarından Prof. Dr. Ömer Şensöz’ün, Milas Özel İzan Sağlık Hastanesi’nde hasta kabulüne başladığı bildirildi.

Konuyla ilgili olarak Özel Sağlık Hastanesi’nden verilen bilgiye göre, Prof. Dr. Mehmet Şensöz, Özel İzan Sağlık Hastanesi’nde göreve başlamasıyla ilgili açıklamasında, “Yazlık evimin de bulunduğu Bodrum’da yaşamımı devam ettirme kararı verdim. Bölgeden çok sayıda teklif geliyordu ancak yaklaşık 2 sene önce eşimin geçirdiği bir operasyon vesilesiyle Milas’ı ve İzan’ı tanımıştım. Ameliyathanelerini, tıbbi imkânları ile teknolojik donanımını mükemmel bulduğum, hekimlerinin etik ve titiz çalışma prensibini takdir ettiğim İzan Hastanesi’nde görev yapmak istedim. Burada çok mutlu çalışacağıma ve hastane ekibiyle birlikte güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

Özel İzan Sağlık Hastanesi’nin tüm klinik branşlarda çok güçlü bir hekim kadrosunun olduğuna dikkat çeken Özel İzan Sağlık Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Z. İbrahim Özman ise; “Hastanemizde çalışmakta olan, her biri alanında önemli başarılara imza atmış her branştan hekimlerimizle halkımıza en güvenilir sağlık hizmetini verme gayreti içerisindeyiz” dedi.

Başhekim Özman açıklamasında daha sonra, Prof. Dr. Şensöz ile birlikte İzan Hastanesi’nin sağlık alanında daha iddialı bir konuma geçtiğini belirterek şunları söyledi: “Değerli hocamızın katkılarıyla, özellikle uzun süreli yatağa bağımlı hastalarda yatak yaraları tedavisinde önemli başarılar sağlayacağımızı düşünüyorum. Bundan böyle hastanemizde burun, göz kapağı, meme büyütme-küçültme, yüz germe, karın germe ve benzeri her türlü estetik cerrahi ameliyatları ve çoklu estetik ameliyatlar ile yüz felci, yüz tümörleri, yüz bölgesi ve vücut yanıkları gibi baş boyun rekonstrüktif ameliyatları, konjenitalanomaliler, alt dudak kanserleri, ayak tabanı defekti, bası yarası, el cerrahisi ameliyatları ile sayamadığım daha pek çok estetik ve rekonstrüktif ameliyat hastanemizin en önemli değeri olan ‘güven’ unsurundan taviz vermeden en doğru şekilde yapılacak.”

 

Prof. Dr. Ömer Şensöz

hakkında

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Prof. Dr. Ömer Şensöz, Genel Cerrahi İhtisasını yine burada aldı. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Plastik Cerrahi İhtisasını ve Doçentlik Çalışmasını tamamladı. Prof. Dr. Şensöz, 27 yıl süreyle Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2. Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Kliniği Şefliği yaparak Türkiye’de bu kadar uzun süre klinik şefliği yapan tek hekim olarak bir rekora imza attı. Bu süre boyunca çoğu akademik kariyer sahibi olan, aralarında estetik ve plastik cerrahi alanında ün sahibi olmuş 41 hekimin yetişmesinde rol oynadı. 60’a yakın ulusal, 130’a yakın uluslararası yayını bulunan Prof. Dr. Şensöz, emekli olduktan sonra 3 yıl Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Ana Bilim Dalı Başkanlığı ve Rektör Vekilliği yaptı. 2014’te Lefkoşe Kolan Hastanesi’nde çalışmaya başlayan Prof. Dr. Şensöz, daha geniş bir hasta kitlesine hizmet vermek amacıyla 2016’da Şişli Kolan Hastanesi’ne atandı.

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık