Proje kapsamında ikinci kafile de Milas’ta…

Adem KANKAYNAR -

Proje kapsamında ikinci kafile de Milas’ta…

İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen “Biz Anadoluyuz Projesi” kapsamında Ağrı İlinden gelen 50 öğrenci ve beraberindeki öğretmenleri, Milas Kaymakamı Eren Arslan, Milas Bodrum Havalimanında karşıladı.

Kaymakam Arslan’a; Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Ak Parti İlçe Başkanı Fahri Acar, Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, Havalimanı Başmüdürü Kemal Daştan, öğretmenler ve öğrenciler eşlik etti.

 İller arasında kültürel ve ortak değerlerin paylaşılması, kardeşlik ve huzura katkı sağlaması, gençlerin terör örgütlerinin istismarından ve kötü alışkanlıklardan uzak tutulması amacıyla gerçekleştirilen proje doğrultusunda, Milas Bodrum Havalimanına gelen öğrenciler, Milas Yörük Derneği Başkanı Mevlüt Kiriş ve beraberindeki dernek üyelerinin oynadığı zeybek oyunları ile karşılandı.

Öğrencilerle yakından ilgilenen Kaymakam Arslan yolculukları hakkında öğretmen ve öğrencilerden bilgi aldı.Daha sonra günün anısına hatıra fotoğrafı çektiren öğrenciler görevli öğretmenler eşliğinde kalacakları otele yolcu edildiler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık