Protokol Bayramlaşma Töreninde Buluştu

​​​​​​​Milas Kaymakamlığı tarafından her yıl olduğu gibi bu Ramazan Bayramı için de resmi bayramlaşma töreni düzenlendi. Kaymakam Mustafa Ünver Böke, mutlu ve huzurlu bir bayram dileyerek, “Geçen Ramazan Bayramı’ndan bugüne kadar kaybettiğimiz tüm değerlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.” Dedi.

Protokol Bayramlaşma Töreninde Buluştu
  • 11 April 2024, Thursday 14:03

Ramazan Bayramı bayramlaşma programı Milas Belediye Evlendirme ve Düğün Salonu’nda yapıldı. Düzenlenen bayramlaşma törenine katılan Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke ve protokol üyeleri, vatandaşlarla bayramlaştı.

Programa Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Milas Cumhuriyet Başsavcı Vekili Saadet Çebi, Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, kamu kurum ve kuruluşların amir ve müdürleri, muhtarlar, STK temsilcileri ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Bayramlaşma töreninde kısa bir konuşma yapan Kaymakam Böke, ““Sağlıkla yine güzel bir dayanışma gününde hep birlikteyiz. Tabi yine kaybettiklerimiz var. Geçen Ramazan Bayramı’ndan bugüne kadar kaybettiğimiz tüm değerlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Sizlere, ailenize ve tüm Milaslılara mutlu ve huzurlu bir bayram diliyorum. Bu güzel günde burada bir arada olmanın mutluluğunu da yaşıyorum. Hepinize iyi bayramlar diliyorum” dedi.

Daha sonra söz alarak herkesin bayramını kutlayan Fevzi Topuz ise, “Her geçen günü özlemle arıyoruz ama her dönemin kendine göre bir yapısı var. Bugün makam sahibi olanlar ileride makam sahibi olmadığı zaman da saygı gösterilmeli ve saygıda kusur edilmemelidir.” diyerek, törene katılan herkesin bayramını kutladı.

 

Kaymakamımız Böke ve beraberindeki heyet burada yapılan bayramlaşma töreninin ardından Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü personelini,  M.Önal Karadeveci Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan özel gereksinimli bireyleri ziyaret ettiler. Burada oldukça keyifli geçen bayramlaşmanın ardından İlçe Jandarma Komutanlığı ile Milas İtfaiye Grup Amirliği’nde görevli personelli ziyaret ederek bayramlaştılar.

Program Kaymakam Böke ve beraberindekilerin Milas Devlet Hastanesi personelinin yanı sıra hastaneden kalan hasta ve hasta yakınları ile bayramlaşmasıyla son buldu.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık