PSAKD Milas Şubesi Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Yemeği yapıldı

ÖNDER Haber / Oktay ÇAYIRLI -

PSAKD Milas Şubesi Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Yemeği yapıldı

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği (PSAKD) Milas Şubesi tarafından geleneksel olarak yapılan Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Yemeğine katılanlar, türkü dolu bir gece yaşadılar.

25 Mart Cumartesi akşamı Çöllüoğlu Restaurant-Düğün Salonu’nda gerçekleşen Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Yemeğine; Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Başkan Yardımcıları Zeynep Mat ve Faik Karagöz, CHP Milas İlçe Başkanı Suat Özcan, Derneğin eski başkanlarından Baki Kaya, CHP’li Belediye Meclis Üyeleri Av. Şakir Özdemir ve Murat Yazar, CHP İlçe yönetim kurulu üyeleri, dernek yöneticileri ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.

PSAKD Milas Şubesi Başkanı Akif Özbilge’nin açılış konuşmasıyla başlayan gecede, başkan Özbilge konuklarına ‘hoş geldiniz’ derken, geceye katılan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ise, 16 Nisan’da yapılacak referandum çalışması için salondan ayrılmak durumunda olduğunu belirterek; “Çok olağanüstü günleri yaşadığımız bugünlerde sizlerle bir arada olmayı, güzel bir akşam geçirmeyi çok isterdim ancak yarın çocuklarımız, ‘bu günler yaşanırken siz ne yaptınız?’ diye sorduklarında en azından verecek bir cevabımız olsun diye gece-gündüz demeden köy köy, mahalle mahalle dolaşıyoruz ve neden hayır dediğimizi, neden hayır denilmesi gerektiğini anlatıyoruz” dedi ve geceden ayrıldı.

Yapılan konuşmaların ardından gece türkü ziyafeti ile sürdü. Gece boyunca birbirinden güzel türküler seslendirilirken, kimi konuklar da söylenen türkülere eşlik ettiler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık