PSAKD Yöneticileri ve TMMOB Temsilcileri Başkan Tokat’ı ziyaret etti

ÖNDER Haber / Şahin ŞAHİN

PSAKD Yöneticileri ve TMMOB Temsilcileri Başkan Tokat’ı ziyaret etti

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Genel Merkez ve Milas Şube Yöneticilerinden ve İlçemizde TMMOB çatısı altındaki Mühendis ve Mimar Odalarının Temcilerinden oluşan heyetler Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı ayrı ayrı ziyaret ettiler.

 

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği yöneticilerinin ziyareti

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği (PSAKD) Genel Başkanı Gani Kaplan, PSAKD Genel Yönetim Kurulu Üyesi Ethem Şahinoğlu, PSAKD Milas Şubesi Başkanı Akif Özbilge ve Şube Sekreteri Hüseyin Doğan ile bazı dernek üyelerinden oluşan heyet Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Milas Belediyesi Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, PSAKD Milas Şube Başkanı Akif Özbilge, “Derneğimiz, Pir Sultan Abdal’ın yaşama bakışı, felsefesi ve inancı doğrultusunda faaliyetlerini sürdürmektedir. Bizler de Milas Şubesi olarak bu inancı ve felsefeyi yaşatabilmek için çalışıyoruz.Bu inanca ve felsefeye sahip insanlara gösterdiği destek ve yardımseverlik nedeniyle Belediye Başkanımız Sayın Tokat’a teşekkür ediyoruz.Başkanımızın Cem Evi yapımı ile ilgili katkılarını hepimiz biliyoruz.Her zaman bizlerin yanında oldu.Cem Evi için de bizlerin yanında.Şahsım ve yönetim kurulu olarak bizler de Başkanımızın yanındayız.Destekleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Tokat da yaptığı konuşmada, ziyaretleri için konuklarına teşekkür ederek, “Cem Evi meselesi bizim gönlümüzde taşıdığımız ve en çok kafa yorduğumuz konulardan bir tanesi. Bir an önce bunun gerçekleşmesi için istekliyiz” dedi

 

Mühendis-Mimar Odaları temcilerinin ziyareti

İlçemizde TMMOB çatısı altındaki Mühendis ve Mimar Odalarının Temcileri de Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarete Mimarlar Odası Temsilcisi Ayşegül Keskin, Makine Mühendisleri Odası Temsilcisi Veli Önder, Jeoloji Mühendisleri Odası Temsilcisi Azmi Peker, Elektrik Mühendisleri Odası Temsilcisi Emrullah Tuna ve İnşaat Mühendisleri Odası Temcileri Murathan Karadeniz ve Özcan Özer katıldılar.

Milas’ta yapılan inşaatlarda yaşanan sorunlar üzerine görüşmeler yapmak için ziyarette bulunduklarını dile getiren Meslek Odaları temsilcileriyle Başkan Tokat’ın yaptığı görüşmede, yaşanan sorunların karşılıklı işbirliği içerisinde çözümü noktasında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık