Ramazan ayı yardımları yapılıyor

ÖNDER Haber -

Ramazan ayı yardımları yapılıyor

Milas Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın, Ramazan ayı dolayısıyla ilçemizde ekonomik sıkıntı içinde olan 1200 aileye, kişi başına 250 TL. Olmak üzere nakdi yardım yapmaya başladığı bildirildi.

Konuyla ilgili olarak yapılan Kaymakam ve Milas Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Fuat Gürel imzalı açıklamada, “Yapılan yardımlar; kişilerin vakıf tarafından daha önceden açılan bankamatik kartlarına yatırılacaktır. Yardımı olup da kart verilmeyen vatandaşlar, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından talimat belgesini almak suretiyle bankaya gidip yardımını alabileceklerdir. Yardım alacak vatandaşlarımızın listesi mahalle muhtarlıklarına iletilmiş olup, bilgisi muhtarlıklarımız tarafından verilecektir.

Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızın ramazan ayını tebrik ediyor, kardeşlik duyguları içinde, kırgınlıkların ortadan kalktığı bir ay diliyorum” denildi.

Milas Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada ayrıca, ilçemizde yaklaşık üç aydan beri, bizzat Milas Kaymakamı Fuat Gürel’in koordinasyonunda sürdürülmekte olan “Uzat Elini” projesi kapsamında, Devlet Hastanesi Evde Bakım Hizmetleri, Toplum Sağlığı Merkezi ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı yöneticileri tarafından ihtiyaç sahiplerine gıda paketlerinin teslim edilmesi çalışmalarının sürdürüldüğü belirtildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık