Reşit Özer ve Arkadaşlarından Gazetemize Ziyaret

Adem KANKAYNAR -

Reşit Özer ve Arkadaşlarından Gazetemize Ziyaret

5 Nisan’da yapılacak MİTSO Meclisi seçimleri için aday olan Reşit Özer ve Mustafa Yüksel grubu, yoğun olarak sürdürdükleri oda üyeleri ziyaretleri kapsamında, gazetemizi de ziyaret ettiler.

Ziyaret sırasında, tekrar yönetime seçildikleri takdirde yapmak istedikleri işlerle ilgili bilgi veren Reşit Özer, “bugüne kadarki çalışmalarımızı, en yakından bilenlerdensiniz. Gazetenizde sağolun, odamızla ilgili haberlere yer verdiğiniz için çok daha yakından biliyorsunuz.Çok yoğun bir çalışma dönemi geçirdik.Şimdi yeni dönemde de, arkadaşlarımızla birlikte, ‘ben değil biz’ sloganı etrafında çok daha güzel işler yapmaya adayız” dedi. Yaptıkları ve yapacakları işlerden kimi kesitler aktaran Reşit Özer, “inanıyorum, önümüzdeki bir-iki yıl içinde Milas, çok büyük gelişmelere ve değişmelere aday bir ilçedir. Organize Sanayi Bölgemizi bitiriyoruz, bu yıl hak sahiplerine fabrika yerlerini teslim ediyoruz. Ve şimdiden genişletme çalışmalarına başladık.Çok fazla yeni talep var. Mesela ilk kez bir büyük Seramik Fabrikası kurmak için, büyük bir kilit fabrikası kurmak için müracaatlar var. Biliyorsunuz seramiğin ana hammaddesi burda çıkıyor.Şimdi seramik fabrikası da geliyor.Çok büyük değişimler bekliyor Milas’ı.Ve biz bütün bunların heyecanıyla, Milasımıza çok daha fazla şeyler katmak için çalışmaya adayız” dedi.

Bir sure, karşılıklı olarak, yapılması gerekenler konusunda görüş alışverişinde bulunduktan sonra, kendilerine çalışmalarında başarılar dileyerek, nazik ziyaretleri için de teşekkür ettik.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık