Rodmix ve sathi asfalt kaplama çalışmaları

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

Rodmix ve sathi asfalt kaplama çalışmaları

Milas Belediyesi, ilçemiz merkezindeki yol-kaldırım yapım çalışmalarının yanı sıra, sorumluluk alanındaki kırsal mahallerde de yol çalışmalarını sürdürüyor.

Milas Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçemiz geneli ve kırsal mahallerdeki yollarda iyileştirme-bakım çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Birçok mahallede yeni yollar da açan ekipler, mevcut yollarda da rodmix ve sathi asfalt kaplama çalışmalarını yağmurlu mevsim öncesinde hızlandırdı.

Fen İşleri ekipleri Beçin’de Yüksek Okul ve Beçin Kalesi yollarında rodmix; Fesleğen, Hayıtlı ve Demirciler arası bağlantı yolunda 8 km sathi asfalt kaplama, Kemer Mahallesi Balçık yolunda rodmix kaplama çalışmalarını tamamlarken, 10 km’lik Türbe - İlamet yolu ve Alaçam - Karacahisar mahalleleri arasında da sathi asfalt kaplama çalışmalarını ise sürdürüyor.

Milas Belediyesi Basın Bürosundan yapılan açıklamada, Milas Belediyesi’nin, hemşehrilerimizin “modern ve daha güvenli yollarda ulaşımlarını sağlamaları için çalışmalarına 2017 yılı sonuna kadar devam edecek” denildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık