“Sağlıklı, başarılı ve huzur dolu bir eğitim yılı diliyorum”

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR -

“Sağlıklı, başarılı ve huzur dolu bir eğitim yılı diliyorum”

AKP Milas İlçe Başkanı Levent Akyer, 2017 - 2018 eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle bir açıklama yaparak, yeni eğitim öğretim döneminin hayırlı olmasını diledi.

Akyer; “Bilgiyi üreten ve insanlığın hizmetine sunan, geleceğin dünyasında söz sahibi olan fertler olarak çocuklarımızın yetiştirilmesi, ülkemizin gelişmesi ve ilerlemesi için büyük önem taşımaktadır” diyerek, çocuklarına en iyi imkanları sağlamaya çalışan velilerin de fedakarlıklarının ilham kaynağı olduğunu söyledi.

AKP Milas İlçe Başkanı Levent Akyer’in yeni eğitim-öğretim yılı nedeniyle yaptığı açıklama şöyle:

“AK Parti olarak eğitim için yaptığımız harcamaların tamamını ülkemizin geleceğine yönelik birer yatırım olarak görüyoruz. Tarihimizin en büyük eğitim atılımlarını gerçekleştirmekle yetinmiyor, ülkemizin geleceğini şekillendirecek projeleri hayata geçirmek için çalışıyoruz. Eğitimin her seviyesinde geleceğe uygun programların uygulanması ve teknolojinin en yüksek seviyede kullanılması için bütün imkanlarımızı seferber ediyoruz. Büyük Türkiye yolunda, çocuklarımızı ve gençlerimizi yarınlara en iyi biçimde hazırlamakta kararlıyız. Eğitim fırsatlarından bütün öğrencilerimizin eşit seviyede faydalanması, en çok önem verdiğimiz konuların başında geliyor. Bu vesileyle, eğitimin her kademesinde, Türkiye’nin geleceğini emanet ettiğimiz, sevgi, sabır ve özveriyle görevlerini yerine getiren öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyor, eğitimin niteliğini yükseltme konusunda kendilerine duyduğumuz güveni ifade etmek istiyorum. 2017 - 2018 eğitim öğretim yılında, değerli öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve bütün eğitim camiasına selam ve sevgilerimi iletiyor, sağlıklı, başarılı ve huzur dolu bir yıl diliyorum.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık