Sahiller doldu taştı …

ÖNDER Haber / Şahin ŞAHİN -

Sahiller doldu taştı …

3 günlük Şeker/Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilen yerli turistler ve Muğlalılar soluğu sahillerde aldı… Ege Bölgesi’nin önemli turizm merkezlerinden biri olan Muğla genelinde otellerde doluluk oranı yüzde 100’e ulaşırken, Milas’a bağlı Ören ve Güllük başta olmak üzere sahil bölgeleri dolup taştı.

Geçmiş yıllara nazaran bu yıl kısa süren bayram tatilini fırsat bilen yerli turistler, sahil bölgelerine akın etti. Bölgemizin önemli turizm merkezlerinden biri olan ilimizdeki otellerde, 3 günlük bayram tatili nedeniyle doluluk oranı yüzde yüze çıkarken, Milas’a bağlı sahil bölgeleri de bu hareketlilikten nasibini aldı.

Bayramın birinci gününden itibaren hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerine çıkmasını fırsat bilen Milaslılar, günübirlik veya 3 günlük tatil için bölgedeki deniz kıyılarına koşarak, güneşin ve denizin keyfini çıkardı.

Bayram tatilinin 3 gün olması, yerli turizmi hareketlendirirken, Milas’a bağlı Ören ve Güllük bölgesi başta olmak üzere ilçemizin denize kıyısı bulunan tüm yerleşim yerleri adeta doldu taştı.

Bayram tatili dolayısıyla tatil bölgelerine ulaşımı sağlayan yollarda da yoğunluk yaşanırken, bayram öncesinde ve bayram sonrası tatil bölgelerine giriş ve çıkışlarda uzun araç kuyrukları oluştu.

Yoğun trafikte kazalar da meydana gelirken, yetkililerden edilen bilgilere göre meydana galen kazalarda ölen ya da yaralanan olmadı. Kazaların tamamı maddi hasarlı olarak kayıtlara geçti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık