Sakarkaya’da sergi açıldı

​ÖNDER Haber -

Sakarkaya’da sergi açıldı

Milas Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından Sakarkaya Mahallesi’nde açılan kurslar sona erdi… Kursa katılanlar tarafından hazırlanan ürünler düzenlenen sergiyle beğeniye sunuldu…

Milas Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından, Sakarkaya Mahallesi’nde ikamet edenlere yönelik açılan kurslar düzenlenen sergi ile son buldu.

Sakarkaya İlk/Ortaokulu bahçesinde düzenlenen serginin açılışına Milas Kaymakamı Fuat Gürel, Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü Şaban Karakoç, Şube Müdürü Suna Ağdağ, Milas Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Tunahan Bayram ve AKP Milas İlçe Başkanı Levent Akyer’in de aralarında bulunduğu kalabalık bir yurttaş topluluğu katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan törende bir konuşma yapan Aysel Atıcı, “Sayın Valimiz spor tesislerinin temel atma törenine katılmak üzere mahallemize gelmişti. Kursların açılması için kendisinden talepte bulunmuştuk. İsteklerimizi önemseyip yerine getiren sayın Valimiz Amir Çiçek’e çok teşekkür ederiz. Kurslarımızın yeni dönemde de devam etmesini diliyoruz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından törene katılan Kaymakam Gürel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Karakoç, Milli Eğitim Şube Müdürü Ağdağ ve AKP Milas İlçe Başkanı Akyer tarafından kursiyerlere belgeleri verildi.

Belge töreninden sonra el emeği, göz nuru ürünlerin yer aldığı serginin açılışı gerçekleştirildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık