Şampiyon olarak 1. Lig’de

ÖNDER Haber / Hüseyin AÇAR -

Şampiyon olarak 1. Lig’de

 

Kulüp Başkanlığını Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın yaptığı, Antrenörlüğünü Osman Çakıray ve yardımcı Antrenörlüğü Sefa Koşar’ın üstlendiği Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol Takımı, Adıyaman’da yapılan Birinci Lige Yükselme Grubu ilk maçında Kayseri Melikgazispor’u 3-0 ikinci maçında Ankara Maliyespor’u aynı sonuçla 3-0 yenerek son maçı öncesinde Şampiyonluğunu ilan etti.

Elazığ’da oynanan Birinci Lige Yükselme Grup Terfi Maçlarında 3 müsabakadan 3 galibiyetle ayrılarak seri başı olan ve Adıyaman’a ikinci tur maçları için giden ilçemiz voleybol takımı, Adıyaman’da ilk karşılaşmasını Kayseri Melikgazispor ile oynadı.

Karşılaşmanın 3 setinde de başarılı bir oyun sergileyen ilçemiz takımı Milas Belediyespor, karşılaşmadan 3-0 galibiyetle ayrıldı.

19 Mart Salı günü oynadığı ikinci karşılaşmasında da Ankara Maliyespor’u son derece başarılı bir oyun sonrasında 3-0 yenen ilçemiz temsilcisi Milas Belediyespor Grup ŞAMPİYONU Oldu.

 

Başkanın

ŞAMPİYONLUK Sevinci

Başkanlığını yaptığı Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol Takımı ile önce Elazığ’a ilk tur maçlarına giden daha sonra takımın Adıyaman’daki ikinci tur maçlarında da yanında olan Başkan Tokat, kazanılan ilk iki maç sonrasında gelen Şampiyonluğu Adıyaman Tribünlerinde yaşadı.

Karşılaşmalar sonrasında tüm sporcularını ve teknik heyeti kutlayan Başkan Tokat’ın Şampiyonluk sevinci görülmeye değerdi.

 

Son Maç Bursa İnegöl

Belediyespor İle

Şampiyonumuz Milas Belediyespor Grubunda üçüncü maçını 20 Mart Çarşamba günü Bursa İnegöl Belediyespor ile yaptı. Maçın sonucu şampiyonluğumuza etki etmiyor.

 

Şampiyona Coşkulu

Karşılama

Kuruluşundan iki yıl sonrasında Profesyonel Birinci Lige yükselme başarısı gösteren ilçemiz takımı Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol Takımı bugün Milas’a geliyor.

Şampiyon Takımımız için güzel bir karşılama yapacak olan Milas, Milas’ta yıllar sonra gelen Şampiyonluk sevincini doya doya yaşayacak.

Saat 14:00’de Milas Bodrum Havalimanı’nda karşılanacak olan voleybol takımımız için kutlamalar, saat 14:30’da Atapark’ta büyük bir coşkuyla devam edecek.

Yüreklerini ortaya koyarak yılmadan çekinmeden bir çok takımı dize getirerek 1. Lige çıkma başarısı gösterip Milas halkını sevince boğan Milas Belediyespor Voleybol takımı için düzenlenecek karşılama törenine herkesi davet eden Milas Belediye Başkanı ve aynı zamanda Kulüp Başkanı Muhammet Tokat; “bu tarihi başarıyı kutlamak ve takımımızı coşku içerisinde karşılamak için bugün saat 14:30’da tüm Milas Halkını Atapark’a bekliyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık