Şampiyonlara görkemli karşılama…

Adem KANKAYNAR -

Şampiyonlara görkemli karşılama…

 

Adıyaman’daki final maçlarını kazanarak, finallerde şampiyon olan Milas Belediyespor Voleybol takımı, şampiyonluğun ardından önümüzdeki sezonda 1’nci lig’de mücadele edecek. Şampiyonlar, Milas’a gelişlerinde, yüzlerce araçlık bir konvoy ile havalimanında karşılandılar ve konvoy eşliğinde kent merkezinde bir süre tur attıktan sonra, yüzlerce Milaslının beklediği Atapark’a ulaştılar. Şampiyonlar, meşale, Türk Bayrakları ve marşlarla karşılandılar.

Coşkulu kalabalık tarafından şampiyon voleybolcular tezahüratlarla karşılanırken, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, bir konuşma yaparak hem voleybolculara, hem de teknik heyete teşekkür etti.

Başkan Tokat; “Ben bu takımın hem başkanı, hem de amigosuyum. Önce Elazığ’da, ardından da Adıyaman’da, birbirinden zorlu maçlar oynadık. Ne mutlu bizlere ki, böylesine güçlü, karakterli sporcularımız var. Çocuklarımız bizlere, uzun yıllardır ihtiyacımız olan büyük bir mutluluğu yaşattılar.

Her zaman dile getirdim. Milas, özellikle salon sporlarında güçlü bir potansiyele sahip bir ilçe ve bu ilçe bu tür başarıları fazlasıyla hak ediyor. Nihayet bu tabloyu yaratmayı becerdik. Bundan sonra daha da büyük başarıları bu kent yaşayacak.

Ben bu başarıda emeği olan başta teknik heyetimiz ve sporcularımızı yürekten kutluyor ve teşekkür ediyorum. Onlardan daha büyük başarıları beklediğimizi de buradan bir kez daha ifade ediyorum”  dedi.

 

Şampiyonlar anons edilerek çiçek takdim edildi.

Aynı zamanda Yeni Milaspor’un amigosu da olan Amigo Şeker(İbrahim Alır), sporcularımızı tek tek anons ederken, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, sporculara çiçek takdim etti. Tüm sporcular ve takım hocasının anons edilmesinin ardından şampiyonluk kupası hep birlikte kaldırıldı.

Öte yandan CHP Milas İlçe Başkanı Suat Özcan, MİTSO Başkan Adayı Halil İbrahim Gülen ve başkanlığını Erkan Turgut’un yaptığı Milas Yörük Obaları Derneği üyeleri, İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Mehmet Çayırlı da Başkan Tokat’ı tebrik ederek, çiçek takdim ettiler.

Voleybol takımımızın kaptanı Celil ise, kendilerinin profesyonel olduklarını, gelip geçici olduklarını, takımın gerçek sahibinin Milaslılar olduğunu belirterek, takıma sahip çıkmalarını istedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık