‘Şans Topu Talihlisi’ Hasan Yeşil intihar etti…

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR

‘Şans Topu Talihlisi’ Hasan Yeşil intihar etti…

İlçemize bağlı Çamköy mahallesinde yaşayan ve bir süre önce şans topu adlı piyango çekilişinden, 5+1’i bilerek 687 bin lira ikramiye kazanan Hasan Yeşil adlı yurttaş, henüz bilinmeyen bir nedenle kendi yaşamına son verdi.

 

İlçemize bağlı Çamköy mahallesinde bugün meydana gelen olayda, kısa süre önce şans topu adlı piyango çekilişinden 687 bin liralık ikramiye ile ilçemiz gündemine gelen Hasan Yeşil intihar etti.

Gece geç vakitlerde, tek başına yaşadığı evinde av tüfeğiyle intihar ettiği belirtilen Hasan Yeşil’in cansız bedeni, komşuları ve yakınlarının haber vermesiyle bulundu. Olay yerine gelen Jandarma ve Sağlık görevlileri tarafından yapılan ilk muayenede hayatını kaybettiği anlaşılan Yeşil’in yakınları ve komşuları şok geçirdiler.

Çevresinde oldukça sakin biri olarak bilinen Hasan Yeşil’in, yaşadığı herhangi psikolojik sorunun da olmadığını belirten yakınları, duruma bir anlam veremediklerini söylediler.

Hiç kimse ile bir sorun yaşamadığına da dikkat çekilen Hasan Yeşil’in intiharıyla ilgili olarak güvenlik güçleri tarafından soruşturma başlatıldı...

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık