Seçimin ardından Çayırlı ve İnce’den açıklama

31 Mart yerel seçimlerinin sonuçlanmasının ardından İYİ Parti Milas Belediye Başkanı Adayı Mehmet Çayırlı ile İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Gürsel İnce birer açıklama yaparak, belediye başkanı seçilen Fevzi Topuz’a ve tüm meclis üyelerine başarı dilediler.

Seçimin ardından Çayırlı ve İnce’den açıklama
  • 02 April 2024, Tuesday 13:30

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Milas’ta da seçmen 5 yılda mahalleleri, ilçe ve ili yönetecek kadroları belirlemek üzere sandık başına gidererek, seçimini yaptı.

İYİ Parti Milas Belediye Başkanı Adayı Mehmet Çayırlı ile İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Gürsel İnce, seçim sonuçları hakkında açıklamalarda bulundular.

“SONUÇ, İLÇEMİZ VE HALKIMIZ İÇİN HAYIRLI OLSUN”

İlk açıklama İYİ Parti Milas Belediye Başkanı Adayı Mehmet Çayırlı’dan gelirken, Çayırlı, “Dün, ülke genelinde olduğu gibi önümüzdeki 5 yılda mahallemizi, ilçemizi ve ilimizi yönetecek kadroları belirlemek üzere sandık başına gittik.

Demokrasiyi özümsemiş Milas halkı sandığa giderek tercihini yaptı.

Sonuç, ilçemiz ve halkımız için hayırlı olsun.

İYİ Parti Milas Belediye Başkan Adayı olarak yaklaşık 4 aydır sahada sizlerle birlikte olduk.

Bu süreçte göstermiş olduğunuz ilgiye yürekten teşekkür ediyorum.

Bu seçimlerin kaybedeni yok.

Kazananın Milas ve Milaslılar olması dileğimi yineleyerek, bu süreçte gece-gündüz demeden çalışan başta ilçe Başkanım Sayın Gürsel İnce olmak üzere, ilçe yönetim kurulu, ilçe kadın ve gençlik kolları üyelerime, partili yol arkadaşlarıma, meclis üyesi adayı arkadaşlarıma, sandık başında görev alan tüm kurul üyelerine ve parti temsilcilerime, sandıkların güvenliğini sağlayan güvenlik güçlerimize, en önemlisi de aylardır bize kucak açan kıymetli Milaslı hemşehrilerime teşekkür ediyorum.

31 Mart seçimlerinin ardından belediye başkanı seçilen Sayın Fevzi Topuz’a ve tüm meclis üyesi arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

“VATANDAŞLARIMIZIN GÖSTERDİĞİ İRADEYE SAYGI GÖSTERİYORUZ”

İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Gürsel İnce ise yayınladığı mesajda, “31 Mart Mahalli İdareler Seçiminin Milas'ımıza, Muğla'mıza ve tüm ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu süreçte, Milas'ın çözüm bekleyen sorunlarına odaklanarak, yapıcı çözümler üretmek için çıktığımız yolda, sizlerle bir araya gelerek hedeflerimizi paylaştık.

Milas'ın geleceği için verdiğimiz mücadeleye destek veren başta partililerimiz olmak üzere, gece gündüz demeden çalışan herkese en içten teşekkürlerimi sunuyorum.

Seçimlerde vatandaşlarımızın gösterdiği iradeye saygı gösteriyor, Belediye Başkanı seçilen Sayın Fevzi Topuz’a ve tüm meclis üyesi arkadaşlara başarılar diliyor, Milas'ın daha da güzel günler görmesi için hep birlikte çalışma temennisinde bulunuyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık