Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Şehir merkezinde karanlık sokaklar

Milas merkezde Atatürk Bulvarı ile Atapark’ta uzun zamandır aydınlatmanın oldukça yetersiz kalması nedeniyle vatandaşlardan tepki alıyor.

Şehir merkezinde karanlık sokaklar

Eskiden ışıl ışıl olan şehir merkezindeki Atatürk Bulvarı ile Atapark’ta artık karanlık hakim. Özellikle havaların ısınması nedeniyle vatandaşların çok kullandığı bir alan olan Atapark’a bu manzaranın yakışmadığını söyleyen vatandaşlar, bu sorunun bir an önce çözülmesini bekliyorlar.

Karanlığın ürkütücü olduğunu söyleyen vatandaşlar; “Bu fotoğraflar 5 Haziran 2023 günü saat 23’te Milas Atapark civarında çekildi. Atatürk Bulvarı ve Atapark aydınlatması oldukça yetersiz. Bu alanın Muğla Büyük Şehir Belediyesi sorumluluğunda olduğunu öğrendik. Bir ay önce şikayet hattını arayıp durumu anlattık. Ancak bugüne kadar bir gelişme yok. Yaz geldi ve havalar ısındı, Milas halkı bu caddede akşamları geleneksel olarak dolaşıyor. Ancak bu karanlık insanlar için ürkütücü. Bazı lambaları başları bile yok. Seçimlere az kaldı. Söyleyecek sözümüz, söz söyleyecek yüzümüz olsun.” Dediler.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis