Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Şehir Parkı yeniden düzenleniyor..

İlçemizin simge alanlarından biri olan Milas Şehir Parkı’nda çevre düzenleme çalışmaları  gerçekleştiriliyor.

Şehir Parkı yeniden düzenleniyor..
  • 22 January 2022, Saturday 9:32

Her yaştan vatandaşın keyifle vakit geçirebileceği, gençlerin kültür sanat faaliyetlerini gerçekleştirebileceği  ve ilçemizin en işlek alanlarından biri olması planlanan Milas Şehir Parkı’nda peyzaj çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Aynı alanda Milas Belediyesi bünyesinde hizmet verecek olan kafe ile birlikte eş zamanlı gerçekleştirilen çalışmalarda ekipler yoğun mesai harcıyor.

Gerçekleşecek olan çevre düzenlemesiyle Milas’ a yakışır bir alanın hizmete sunulacağını belirten Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, alana çocuk oyun gruplarının kurulacağı, yeni aydınlatma sistemleri ve heykellerle görsel güzelliğin sağlanacağını ifade ettiler. Çimlendirme, çiçek ve ağaç çeşitliliğinin arttırılacağını belirten ekipler parkın yeşil alan noktasında, kentin en önde gelen alanlarından biri olacağının altını çizdiler.

Başkan Tokat incelemelerde bulundu.

Milas Şehir Parkı’nda gerçekleştirilen çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, çevre düzenleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından Milas’a yakışır bir alanın vatandaşların hizmetine sunulacağını belirtti. Ekiplerin alanda yoğun çalışmalar gerçekleştirdiğini belirten Başkan Tokat, parkın yeni görünümüyle ilçenin simge alanlarından biri olacağını ifade etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis