Şehitler anısına …

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR

Şehitler anısına …

Milas Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanlığı’ndan gelen talimat doğrultusunda, tüm şehitler için Kur’an-ı Kerim okutularak dua edildi.

Milli Eğitim İlçe Müdürü İsa Bal, Şube Müdürü Akın Coşkun, Şaban Karakoç, Milas Muharip Gaziler Derneği Temsilcisi, Ocak Başkanı Hayrettin Gönül ve Ülkü Ocakları mensuplarının katıldığı etkinlikte, okunan Kur’an-ı Kerim ve ardından yapılan dualarla şehitlerimiz saygıyla anılırken, etkinliğin sonunda bir teşekkür konuşması yapan Vakıf Başkanı Gönül, şunları söyledi:

“Ülkemizin bölünmez bütünlüğü, birlik ve beraberliği, kısaca bu cennet vatanın bekası için gözünü kırpmadan canlarını feda eden, gazilik mertebesine erişen tüm vatan evlatları için genel merkezimizin talimatıyla böyle bir etkinlik düzenlendi.

Dün Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı’nda, bugün Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da bu ülkeyi bölüp parçalamak isteyenlerin adları değişse de niyetlerinin ne olduğu açıkça ortadadır. Bu etkinlik aynı zamanda geçtiğimiz yıl yapılmak istenilen darbe girişiminin de yıldönümüne denk geldi. FETÖ’cü hainler, asırlardır Haçlı zihniyetin yapmak istediği gibi bu ülkeyi ele geçirmeye kalkıştılar ancak bu büyük millet onlara da fırsat vermedi.

O gece 245 insanımız; demokrasi için, özgürlüğümüz için, birlik ve beraberliğimiz için kendi canlarını düşünmeden tankların altına, namlunun ucuna göğüslerini gerdiler.

Bu cennet vatan için geçmişten bugüne Şehit düşen ve bu uğurda Gazi olan tüm vatan evlatlarına bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz. Mekanları cennet olsun diyoruz.”

Etkinlik, geceye katılanlara sunulan çeşitli ikramlar ve sohbetle son buldu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık