SEK Mahallesi, çalışmalardan memnun …

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR -

SEK Mahallesi, çalışmalardan memnun …

 

Milas Belediyesi’nin, kırsal mahallelerimizdeki çalışmalarını sürdürmekte olduğu ve daha modern ve yaşanılır bir kent yaratma adına alt ve üst yapı iyileştirmelerini sürdüren Milas Belediyesi’nin birçok mahallemizin sorunlarını çözüp çehresini değiştirdiği bildirildi.

Milas Belediyesi Basın Bürosundan yapılan açıklamada, 132 mahalleye eşit hizmet anlayışıyla birçok alanda başarılı çalışmalara imza atan Milas Belediyesi’nin son olarak Sek mahallesinde kilit parke taşı döşeme çalışmalarını tamamladığı, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından tüm sokakları kilit parke taşı ile döşenen Sek Mahallesi sakinlerinin yanısıra Mahalle Muhtarı Niyazi Dülger’in, yapılan çalışmalardan dolayı Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a teşekkür ettiği ve Başkan Tokat’ın Milas için çalıştığını ve kaliteli hizmet verdiğini belirtip yapılan çalışmalara ilişkin duyulan memnuniyeti dile getirdiği belirtildi.

Çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ise, “2016 yılında, kırsal mahallelerimizde önemli çalışmalar yapacağımızı belirtmiştik. 2 yıldır da muhtarlarımızla işbirliği içerisinde mahallelerimizde önemli çalışmaları tamamladık ve memnun kaldıklarını görmekten de mutluyuz. 2018 yılında da çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık