“Selene” de‘Coğrafi İşaretli’ oldu

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

“Selene” de‘Coğrafi İşaretli’ oldu

Bafa’daki Mehmet Özdemir Zeytinyağı Fabrikasında üretilmekte olan “Selene” markalı zeytinyağının da Milas Ticaret ve Sanayi Odası’na başvurarak ürettiği zeytinyağının Türk Patent Enstitüsü tarafından belirlenen Milas Zeytinyağı Coğrafi İşaret standartlarına uygun olduğunu kanıtlayıp Coğrafi İşaret etiketi aldığı bildirildi.

MİTSO Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, Mehmet Özdemir Zeytinyağı Fabrikası adına “Selene” markalı Milas zeytinyağını MİTSO’ya teslim eden Özgür Özdemir, amaçlarının bundan sonra da coğrafi işaret kalitesinde zeytinyağı üretmek olduğunu belirterek, “MİTSO’yu, Milas zeytinyağının değerine değer katan coğrafi işaret başarısı nedeniyle kutluyor ve teşekkür ediyoruz. Bundan sonra bize düşen, her yıl aynı kalitede zeytinyağı üretmek olacak. Bunun için çalışacağız” dedi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de Özdemir’e teşekkür ederek, “Biz Milas’taki zeytinyağımızın çok kaliteli olduğuna inandığımız için coğrafi işaret almak için yola çıktık ve bunu da başardık. Bundan sonra üreticimize düşen coğrafi işaret standartlarında Milas zeytinyağı üretmek olmalı. Yakında Milas Yağlı Zeytinyağına da coğrafi işaret alacağız. Bunu başardığımızda sizlerden beklentimiz, yine coğrafi işaret standartlarına uygun bir şekilde Milas Yağlı Zeytinini üretmek ve güzel ambalajlar içinde pazara sunmak olmalı” dedi ve 9 Mayıs’ta İzmir’deki Olivtech fuarına davet ettiği Özdemir’den, MİTSO standında coğrafi işaretli zeytinyağlarını sergilemelerini istedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık