Selimiye, Derince ve Karşıyaka’da incelemelerde bulundu

ÖNDER Haber -

Selimiye, Derince ve Karşıyaka’da incelemelerde bulundu

Milas Belediyesi Başkan Yardımcısı Zeynep Mat’ın, Selimiye, Derince ve Karşıyaka mahallerinde incelemelerde bulunduğu bildirildi.

Milas Belediyesi Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, geniş ve dağınık bir yerleşim alanına sahip olan ilçemizde kırsal alanda bulunan mahalle yolları ve mahalle içi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Fen işleri Müdürü Okan Koban ve Bayındırlık Şefi Gürcan Taşkın ile beraber Selimiye’de devam eden çalışmaları ve yapılması planlanan yeni yolları inceleyen Başkan Yardımcısı Zeynep Mat yetkililerden bilgi aldı. Mahalle sakinleriyle de bir araya gelen Mat, sorunları dinledi.

Selimiye’nin ardından Derince’ye geçen Mat ve Birim amirleri, Muhtar Saldıray Çetin ile bir araya gelerek mahallenin sorunlarını dinlediler.

Yapılan görüşmeler sonucunda; yarım kalan dere üstünün kapatılıp halkın kullanımına açılması, alt yapı sorunlarının giderilmesi, bozuk yolların elden geçirilmesi ve yine Muhtarlık tarafından yapımı başlatılan ve yarım kalan düğün salonu inşaatının tamamlanması gibi birçok çalışmanın başlatılmasına karar verildi. Ayrıca Park ve Bahçeler Müdürlüğünce yapılacak proje ile düğün salonu yanındaki boş araziye de oyun Parkı yapılacak.

Derince incelemesinin ardından Karşıyaka mahallesine gecen Başkan Yardımcısı Zeynep Mat, mahalle muhtarı İlkay Turan ile mahallede inceleme yaptı. Mahallelerinde halkın rahatlıkla düğün yapacakları bir salon ve çocukların oyun oynayacağı parklarının olmadığını söyleyen muhtar Turan, Başkan Yardımcısı Mat’tan bu konuda çalışma başlatılmasını istedi. Düğün salonu ve çocuk parkının yapılmasını istenilen alanda incelemelerde bulunan Fen İşleri Müdürü Okan Koban; Park Bahçeler Müdürlüğü ile görüşüp yeni oluşturulacak proje doğrultusunda çalışma başlatılacağını kaydetti.

Gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda bu bölgelerde de diğer bölgelerde olduğu gibi hizmetlerin yaygınlaştırılacağını söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Mat;  “Milas Belediyesi olarak kırsal mahallelerimizin altyapı sorunlarını, bozulan yollarını, tüm eksikliklerini gidermek, mahalle muhtarlarımızdan gelen talepleri karşılamak ve bir an önce çözüme kavuşturmak için çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık