Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

​​​​​​​Sergiye vals gösterisi ve dönem kıyafetleri damgasını vurdu

Hayat Boyu Öğrenme Kültürünün geliştirilmesi, tanıtılması ve yaygınlaştırılması amacıyla 01-07 Haziran tarihlerinde kutlanan “Hayat Boyu Öğrenme Haftası” Milas Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda gerçekleştirilen Cumhuriyetimizin 100. Yılı temalı sergisiyle başladı. Açılışta yapılan vals gösterisi ise etkinliğe renk kattı.

​​​​​​​Sergiye vals gösterisi ve dönem kıyafetleri damgasını vurdu

Milas Halk Eğitim Merkezi Salonunda gerçekleştirilen ‘Cumhuriyetimizin 100. Yılı’ temalı sergide el yapımı göz nuru dönem elbiseleri, yağlı boya ve karakalem çalışmaları yer aldı. Sergi açılışına Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke ve Eşi Gülşah Böke, Milas Milli Eğitim Müdürü Akın Aydın, Gençlik ve Spor Müdürü Durmuş Tayfun Uslu, Milas İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri katıldı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Tunahan Bayram, “Haziran ayı boyunca 12 sergi açmayı planlıyoruz. İlçemizde ihtiyaç görülen ve yeterli sayıda başvuru yapılan her kursu açmak için gayretle ekibimizle birlikte çalıştık. Katma değer üreten işletmelerimizle, odalar ve sivil toplum kuruluşları ile iletişimimizi sürekli canlı tutarak isteklerini karşılıksız bırakmadık. Şuana kadar 12 bin 300 kursiyerimizin sisteme girişi yapılarak 485 kurs açıldı. Dönemin sonuna kadar 550 kurs ve 15.000 kursiyer hedefimiz var. Bugün başlayan “Hayat Boyu Öğrenme Haftası” etkinleri ve şimdi burada açacağımız giyim teknolojileri ve yağlıboya, karakalem çalışmalarından oluşan Cumhuriyetimizin 100. yılı temalı sergimiz hayırlı olsun.”

Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke ise, Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında gerçekleştirilen sergide emeği geçen herkese teşekkür etti.

Açılış kurdelasını Kaymakam Mustafa Ünver Böke, Eşi Gülşah Böke, Milas Milli Eğitim Müdürü Akın Aydın ile kursiyerler birlikte kestiler.  Sergi vals gösterisi ile başlarken,  daha sonra açılışa katılanlar sergiyi dolaşarak sergilenen ürünler ile ilgili bilgi aldı.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis