Seydikemer’de 7 terörist yakalandı!

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR -

Seydikemer’de 7 terörist yakalandı!

Muğla Seydikemer’de Jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 7 terörist yakalandı.

Muğla İl Alay Komutanlığı’na bağlı Jandarma ekipleri, takibe aldığı PKK terör örgütü üyesi 4 kişiyi yakalamak için operasyon yaptı. Operasyon kapsamında Seydimer Kumluova - Karadere yol kavşağında örgüt üyelerini kıstıran Jandarma ekipleri, aranan 4 kişiyi ve onlara yardım ederek bölgeden kaçırmaya çalışan 3 kişiyi daha gözaltına aldı.

Operasyon sırasında bölgeyi kuşatan Jandarma ekipleri PKK’lıları kısa sürede yakalayıp karayolu üzerine yatırdı. Üzerlerinde bomba olma ihtimaline karşı üstleri soyulup aranan şahıslar, aramaları yapıldıktan sonra kelepçelenerek Eşen Karakolu’na götürüldüler. Operasyon esnasında karayolu bir süre trafiğe kapandı.

Karakolda ilk sorguları tamamlanan PKK’lı 7 teröristin daha sonra ilimiz merkezi Menteşe’ye götürüldüğü ve sorgularına orada devam edildiği ve konuyla ilgili kapsamlı açıklamanın Muğla Valisi Esengül Civelek tarafından yapılacağı öğrenildi.

Bir süre önce de Milas’ta yaşam malzemeleri ele geçirilmişti …

Geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanlığı resmi internet sitesinden, terör operasyonları kapsamında Milas’ta, bölücü terör örgütü üyeleri tarafından toprağa gömülen yaşam malzemelerinin ele geçirildiği duyurulmuştu.

Yurdun değişik bölgelerinde İçişleri Bakanlığınca yürütülen terör operasyonları ve sonucuna ilişkin paylaşılan bilgide Milas’a bağlı Korucuk Mahallesi’nde toprağa gömülü halde yaşam malzemelerinin bulunduğu açıklanmıştı.

Bakanlığın resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, gizli yürütülen ve detayları açıklanmayan operasyon sonucu, Milas’a bağlı Korucuk Mahallesi’nde, önceden yakalanan bir teröristin yer göstermesi sonucu muhtelif yaşam malzemeleri ele geçirildiği bildirilmişti. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık