Şiddete karşı pedal çevirdiler

​​​​​​​​​​​​​​Milas Gençlik Merkezi Müdürlüğü’nün organizasyonu ile 25 Kasım 2022 Cuma günü, kadına yönelik şiddete karşı siyah temalı bisiklet turu farkındalık etkinliği düzenlendi.

Şiddete karşı pedal çevirdiler
  • 28 November 2022, Monday 10:08

Saat 10’da Milas Atapark'ta Atatürk Anıtı önünden Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Milas Gençlik ve Spor Müdürü Durmuş Tayfun Uslu, Milas Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir, Milas Kredi Yurtlar Müdürü Serkan Acarsoy, MHP Milas İlçe Başkanı Emin Nazmi Ünlüsoy, Milas Süslü Kadınlar Bisiklet Grubu Temsilcisi Filiz Acar, Türkiye Futbol Federasyonu Üst Klasman Temsilcisi Levent Akyer'in de siyah renklerin hakim olduğu giysileriyle katıldıkları şehir içi bisiklet turuna çok sayıda bisikletseverler de eşlik etti.

Kadına Yönelik Şiddete Karşı Siyah Temalı Bisiklet Turu farkındalık etkinliğine bisikletleriyle eşlik edenler Atatürk Bulvarı - Altın Işık Caddesi - Sanayi Caddesi-  Ahmet Taner Kışlalı Caddesi  -  Ulusal Egemenlik Caddesi  -  Kadıağa Caddesi - Cumhuriyet Caddesi - Atatürk Bulvarı’ndan geçtikten sonra turlarını yine Atapark’ta sonlandırdı.

Milas Sosyal İşler Müdürlüğü ve Milas Emniyet Müdürlüğü de Atapark’ta kurdukları stantlarla açtıkları bilgilendirmelerde bulundular.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık