‘Sigorta Cini’ Milas’ta …

Adem KANKAYNAR -

‘Sigorta Cini’ Milas’ta …

 

Türkiye’nin ilk perakende sigorta mağaza zinciri, NN Grubu’nun yatırımı Sigorta Cini, 14 ildeki şubelerine bir yenisini Milas’ta ekledi. Sigortacılık hizmetini mağazalaştırarak sigortanın kolay ve ulaşılır olmasını hedefleyen şirket, sunulan tarafsız danışmanlık hizmetiyle, müşterilerine kendi ihtiyaçlarına en uygun sigorta ürününü bulma imkânı sağlıyor. 

Türkiye genelinde 14 ilde 34 mağazada 200’e yakın çalışanıyla faaliyetlerini sürdüren Sigorta Cini, klasikleşmiş sigortacılık anlayışının dışında bir perakende zinciri olarak hizmet verirken, önceliği müşteri odaklı hizmete veriyor.

Milas’taki mağazanın açılışına katılan Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Aydınlı, Sigorta Cini mağazalarında, müşteri odaklı hizmete büyük öncelik verildiğini, mağazalara sigorta ihtiyacı ile gelen müşterilerin öncelikle sigorta ihtiyaçlarının kişiye özel olarak analiz edilip hangi ürünlere ihtiyaçları olduğunun belirlendiğini belirterek, “Sunulan tarafsız danışmanlık hizmetiyle, müşteriler kendi ihtiyaçlarına en uygun sigorta ürününü bulma imkânına sahip oluyor. Teklif aşamasında ise poliçe evraklarında bulunan tüm detaylar müşteriler için kolaylaştırılıyor; basit, kolay anlaşılır ve kafa karıştırmayan bir sigorta hizmeti sunuluyor” dedi. 

 

“Poliçe değil hizmet

sunuyoruz”

Sigorta Cini mağazalarında; Ak Sigorta, Allianz, AXA Sigorta, Doğa Sigorta, ERGO, Groupama, HDI Sigorta, Mapfre Genel Sigorta, Sompo Japan, Acıbadem Sigorta, Quick Sigorta, Güneş Sigorta, Koru Sigorta, Unico Sigorta, Orient Sigorta, Dubai Starr Sigorta ve Ray Sigorta şirketlerinin kasko ve trafik sigortaları, konut, zorunlu deprem sigortası, tamamlayıcı sağlık sigortası gibi tüm sigorta ürünleri ile NN Hayat ve Emeklilik, Hayat ve Bireysel Emeklilik ürünleri hakkında danışmanlık hizmeti verildiğine dikkat çeken Aydınlı, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Sigorta şirketlerinde Trafik Sigorta poliçesi ve Kasko lokomotif olarak görülse de, mağazamıza gelen müşterilerimize, hayatın beklenmedik olaylara karşı insanların, bütün aileyi güvence altına alması gerektiğini anlatıyoruz. Bu nedenle ‘mahallenizin sigortacısı’ olmak istiyoruz diyoruz. Mağazalarımızda bir fincan kahve eşliğinde en güvenilir sigorta şirketlerinden ihtiyaca uygun teklifi sunuyoruz.”

 

“170 yıllık deneyimle

hizmet üretiyoruz”

Aydınlı, 170 yıllık deneyimle, mağazalarda yapılan her hizmeti bir başlangıç olarak kabul ettiklerini belirterek; “Sunduğumuz her bir hizmet, insanlara verdiğimiz bir sözdür ve biz her şartta verdiğimiz sözün arkasında dururuz. Biz bu sözü, mağazalarımızda çalışan lisanslı uzmanlarımızla, kaliteli hizmet sunarak yerine getiriyoruz. Biz, müşterilerimize verdikleri paranın karşılığını en iyi hizmeti sunarak almalarını sağlıyoruz” dedi.

 

“Eğitim çalışmalarını 

önemsiyoruz”

Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Aydınlı ve şirketin Pazarlama Grup Müdürü Murat Unat, mağazaların bulunduğu yerlerde halkı bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmalarını belirli aralıklarla yaptıklarını ifade ederek;

“Örneğin Milas, birinci derece deprem kuşağında olan bir ilçe … Maalesef geçtiğimiz yılın yaz aylarında bölgede meydana gelen deprem bir kez daha gösterdi ki bu konu asla şakaya gelmeyen, ihmal edilemeyecek kadar önemli bir konu … Biz, deprem başta olmak üzere, konut ve işyerlerinde meydana gelebilecek her türlü doğal afet, hırsızlık, yangın gibi konularda, zarar görülmemesi için neler yapılması gerektiğini anlatacağımız bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmalarını Milas’ta da yapacak, insanımıza böyle bir durumdan en az zararla nasıl çıkacağını anlatacağız. İster ev sahibi, isterse kiracı olsun, yapılan yatırımın konut sigortasıyla koruma altına alınacağını, sadece 2008 - 2014 yılları arasında ülke genelinde hırsızlık olaylarının yüzde 75 oranında artış gösterdiğini anımsatarak, insanlarımızın mağduriyet yaşamamasını, yapacağımız eğitim çalışmalarıyla anlatacağız” dediler.

 

“Kişisel bilgi,

şirket gücüyle birleşti”

İlçemizde açılan mağazanın Müdürü Hakkı Ayakdaş ise, uzun yıllardır sigortacılık faaliyetini yürüttüğünü, elde ettiği kişisel bilginin şirketin gücüyle birleştirildiğini ifade ederek, “Şirketin sağladığı bütün imkânları, sigortacılık alanında elde ettiğim kişisel bilgi ve deneyimle birleştirerek, bundan sonraki süreçte Milaslılara daha geniş kapsamlı ve daha farklı bir anlayışta hizmet sunacağız. Mağazamız, her türlü altyapıyla donatıldı ve uzman bir kadro ile geniş bir yelpazede hizmet sunacak. Buradan tüm Milas halkına sizin aracılığınızla bir çağrıda bulunuyoruz. Gelsinler, bir kahvemizi içsinler, bizleri tanısınlar. Bu alanda sunacağımız hizmetler hakkında bilgi edinsinler. Bizler, her konuda ücretsiz danışmanlık vermeye hazırız” diyerek, gelen herkesin, farkı fark edeceğini sözlerine ekledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık