Şimdi tiyatro zamanı…

Adem KANKAYNAR -

Şimdi tiyatro zamanı…

Yazar ve yönetmen Dağlar Uygur’un sahneye koyduğu ‘Çelebi’ adlı oyun, Karya Tiyatro Atölyesi çatısı altında, Milas Halk Eğitim Merkezi Tiyatro Salonunda seyircisi ile buluşuyor... Son yıllarda ülke çapında, isminden ve kalitesinden bolca bahsettiren tiyatrocularımız yeni projeleri Çelebi ile perdelerini açıyor..

23 Mart’ta perdelerini açacak oyunun, dört hafta boyunca her Cuma ve Cumartesi günleri saat:21.00’de sahneleneceği belirtildi. Konuya ilişkin Karya Tiyatro Atölyesi’nin verdiği bilgiye göre, 15 yaş sınırı olan oyunun biletlerinin, Arasta’da Akan-Art, Karya Sanat Cafe, Karya Akademi’den temin edilebileceği belirtilirken, yerlerin numaralı olması nedeni ile önceden bilet temin edilmesi ve sanatseverlerin mağdur olmamaları için bu noktaya dikkat etmeleri istendi.

Tiyatro kuralları gereği oyun başladığı anda kapıların kapanacak olmasından dolayı izleyicilerin 20.45’de salonda yerlerini almaları önemle vurgulanırken, tiyatronun gelişmesinin yanında, seyirci eğitiminin ve kalitesinin önemli olduğu ve Milas’ta bu seviyenin üst düzeyde olmasının son derece gurur verici olduğuna dikkat çekildi. 

Oyunda Sabahattin Akan, Aslıhan Kumtepe, Ali Çoban, Orkun Tepeköylü, Mert Tireli, Cenk Turgay, Cansu Akbaş, Mustafa Özgür Kesken ve Dağlar Uygur rol alırken, ışık-efek tekniksiyenliğini Gamze Yalçın yapıyor. Oyunun özgün müzikleri Emir Adıgüzel tarafından bestelenmiş.Oyun içindeki seslendirme ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Alp Öyken tarafından gerçekleştirilecek.

Karya Tiyatro Atölyesi’nden yapılan açıklamada, “Eylül ayından itibaren maddi imkanlar dahilinde yurt içi ve yurt dışı organizasyonlara şimdiden davetler alan ekibin koordinatörlüğünü aynı zamanda Kıyı Ege ve Ege Tiyatrolar Birliği Yürütme Kurulu üyeliği ve Özdemir Nutku Tiyatro Ödülleri Jürisi Ersin Yeniceli tarafından yapılmaktadır. Şimdi Tiyatro Zamanı... Biletler 10 TL olup tüm sanatseverleri destek olmaya, güzel bir oyun izlemeye, biz olmaya bekliyoruz” denildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık