Sırada ‘Bölge Şampiyonluğu’ var!

Oktay ÇAYIRLI -

Sırada ‘Bölge Şampiyonluğu’ var!

Liseli Kızlar Grubu’nda Basketbolda Milas Şampiyonu olan ve 28 Aralık Çarşamba günü Muğla’da ilçemizi temsilen katıldığı final maçlarında, önce Bodrum Ayşe Gülsevim Anadolu Lisesi sonra da Marmaris Gençalioğlu Anadolu Lisesi’ni yenerek Muğla şampiyonluğunu kazanan Milas Sebahattin Akyüz Fen Lisesi Kızlar Basketbol Takımı oyuncuları, başarılarını Milas Kaymakamı Eren Arslan ve Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal ile paylaştılar…

Milas Sebahattin Akyüz Fen Lisesi Müdürü Aynur Buran, Beden Eğitim Öğretmeni/Takım Koçu İbrahim Şahin ve Malzemeci Serdar Kara ile birlikte ilk olarak Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal’ı ziyaret eden Takım Oyuncuları daha sonra şampiyonluk kupalarıyla birlikte Milas Kaymakamı Eren Arslan’ı ziyaret ettiler.

Ziyaret sırasında, şampiyonluğa giden yoldaki mücadeleleri hakkında bilgi veren Beden Eğitim Öğretmeni Şahin, “Grup maçlarını Bodrum’da birincilikle tamamladık. Daha sonra ise Muğla’da finallerde Marmaris takımını yenerek Muğla birincisi olduk. Takımımız, 14 – 15 - 16 Ocak tarihlerinde Denizli’de yapılacak olan bölge şampiyonluğunda ilimizi temsil edecek” dedi.

Sporcuları, okul yöneticileri ve öğretmenleri kutlayan Kaymakam Arslan ise, “İlçemizin eğitim alanındaki başarılı gelişmeleri bizleri mutlu etti. Eğitim bir bütündür. Fen Lisesi olarak akademik anlamda belli bir başarınız, seviyeniz zaten var. Ama bu başarıyı sporla taçlandırmışsınız. Hepinizi tek tek ve takım olarak tebrik ediyorum” dedi.

Kaymakam Arslan, yaptığı konuşmanın ardından başarılı sporculara, spor ayakkabısı hediye ederek, Denizli’de yapılacak olan bölge şampiyonluğu karşılaşmalarında da başarılar diledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık