Siyasilerin ziyaretleri sürüyor …

Adem KANKAYNAR -

Siyasilerin ziyaretleri sürüyor …

2017’nin son ayında genel kurullarını gerçekleştiren ve yeni yönetim kurullarını oluşturan AKP ve CHP Milas İlçe Örgütlerinin yeni yöneticileri, Milas Kaymakamı Eren Arslan’ı ziyaret ettiler.

AKP Milas İlçe Başkanı Fahri Acar ve CHP Milas İlçe Başkanı Suat Özcan, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıyla birlikte Milas Kaymakamı Eren Arslan’a, birer nezaket ziyaretinde bulundular.

Gerçekleşen her iki ziyarette de ilçe başkanları, yönetim kurulu üyelerini tanıtarak, ortak payda Milas için birlikte çalışacaklarına vurgu yaptılar.

 

“Taşın altına elimizi değil, gövdemizi koyacağız”

Kaymakam Arslan’a ilk ziyareti gerçekleştiren AKP Milas İlçe Örgütü adına başkan Fahri Acar, çok küçük yaştan beri siyasetin içinde olduğuna ve partinin çeşitli kademelerinde görev yaptığına vurgu yaparak; “Bugün de, delegelerimizin teveccühleriyle ben ve arkadaşlarım partimizin ilçe yönetimindeyiz. İlçemiz, her bakımdan oldukça zengin ve birçok zenginliği barındıran bir konumda. Bu kentte yaşayan herkesin ortak görüşü, bu kent istenilen düzeyde değil. Hak ettiği birçok yatırımdan geri kalmış durumda. Dolayısıyla bizler bu noktada üzerimize düşeni fazlasıyla yapmaya hazırız. Ortak paydamız Milas için sadece taşın altına elimizi koymakla yetinmeyeceğiz. Bütünüyle gövdemizi koymaya hazırız. Geçmişe takılmayacağız, fakat oradan da ders alarak önümüze koyduğumuz yeni hedeflere yöneleceğiz. Sizden önce de bu kentte çok değerli kaymakamlar görev yaptı. Hepsi de Milas’ın geleceği için çalıştı ve her biri farklı eserler bıraktılar. Parti olarak bizim de bundan önce görevde olan arkadaşlarımız, bu kenti yönetenlerle birlikte el ele verdiler ve halkımıza hizmet etmeye gayret ettiler. Dolayısıyla hizmeti geçen herkese teşekkür ediyoruz, ancak bu dönemin daha farklı olacağını vurgulamak istiyorum. Bu söylemimizin lafta kalmayacağını, önümüzdeki günlerde yapacağımız çalışmalarla, üreteceğimiz projelerle herkese kanıtlayacağız” dedi.

 

“Milasımız için elbette her türlü işbirliğine hazırız”

Milas Kaymakamı Eren Arslan’a ikinci ziyareti ise CHP Milas İlçe Örgütü gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Suat Özcan, kongre ile birlikte oluşan yeni yönetim kurulunu tanıtarak, kentin genel sorunlarıyla ilgili Kaymakam Arslan ile görüş alışverişinde bulundu. CHP İlçe Başkanı Suat Özcan; “İlçemizdeki tüm kamu kurum ve kuruluş, oda ve dernekler, sivil toplum örgütleri ve en önemlisi de halkımızla birlikte, hepimizin yaşamakla gurur duyduğu Milasımız için elbette her türlü işbirliğine hazırız. İlçemizin geleceğini şekillendirecek, halkımızın; ekonomik, sosyal, kültürel ve diğer alanlardaki gelişimine katkı sunacak tüm projelerin paydaşı olmaya hazırız. Cumhuriyet Halk Partisi Milas İlçe Yönetim Kurulu olarak, genç, dinamik ve Milas ile ilgili her konuda duyarlıyız. İlçemiz ve halkımız yararına oluşacak her platformun içerisinde yer almaktan kaçınmayacağız” dedi.

Milas Kaymakamı Eren Arslan’a yapılan ziyaretin ardından CHP Milas İlçe Yöneticileri; İlçe Emniyet Müdürü Turgay Ava, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hayrettin Fidan ve Cumhuriyet Başsavcısı Bilal Gümüş’ü de ziyaret ettiler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık