Şoför esnafından hayırlı olsun ziyareti

Şoför esnafından hayırlı olsun ziyareti
  • 08 January 2015, Thursday 7:54

ÖNDER Haber -

20 Aralık tarihinde gerçekleştirilen AKP Milas ilçe kongresine seçilen yeni yönetime "hayırlı olsun" ziyaretleri devam ediyor… Parti yöneticilerini son olarak Milas Şoförler ve Otomobilciler Odası yönetimi ile şoför esnafı ziyaret etti…

Milas Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nurol Paskal, Oda yönetim kurulu üyeleri ve bazı şoför esnafları dün saat 11.30’da AKP Milas ilçe binasına giderek, yeni yönetimi ziyaret etti.

Oda Başkanı Paskal, AKP Milas İlçe Başkanı Levent Akyer’e görevinde başarılar dilerken, ziyarete katılan şoför yurttaşlar, yaşadıkları sorunları yeni yönetime aktardı.

Ziyaretleri için şoför esnafına ve Oda yöneticilerine teşekkür eden Akyer ise, "Bizler hizmet için varız. Kimin hangi siyasi partiden olduğu veya hangi düşüncede olduğu bizler için önemli değil. Tüm sivil toplum örgütlerine aynı mesafedeyiz. Sorunlarımızı elbirliğiyle çözüp Milas için çalışacağız. Taleplerinizi çözüm noktalarına iletmek için aracıyız. Şu anda ilçemiz şoför esnafını ve ilçemizde yaşayan herkesi yakından ilgilendiren Beçin Kavşağı ile ilgili olarak bir çalışma yapıyoruz. Beçin’e ‘Akıllı Kavşak’ yapılması için girişimler yapıldı. Bunun gibi çalışmalarda üzerimize düşen görevleri her zaman yerine getireceğiz. Bizim için ortak payda Milas" dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık