Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Soğuk hava etkisini devam ettirecek

Milas’ta dün etkili olan soğuk hava, etkisini artırarak geri dönecek. Tahminlere göre Milas, yeni haftaya soğuklarla girecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Milas için uzun bir aradan sonra ilk kez ‘karla karışık yağmur’ tahmini yaptı.

Soğuk hava etkisini devam ettirecek
  • 21 January 2022, Friday 9:14

Dün bölge genelinde etkili olan soğuk hava etkisini Milas’ta da gösterdi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre Milas kent merkezinde gerçekleşen en düşük sıcaklık -1,5 oldu. Soğuk hava kırsalda da etkili oldu. Milas Orman Sahası’nda ölçülen en düşük sıcaklık -5,7 olurken, Beçin yakınlarındaki Denizcik Orman Deposu’nda termometreler -1,9’u gösterdi. Ören, 1,2 derece ile Milas’a göre soğuğu daha az hissetti. Milas-Bodrum Havalimanı’ndaki termometreler ise -4,1’i gösterdi.

Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü beklentilerine göre bugün hava sıcaklığı az da olsa yükselecek. Bugün ve yarın ilçe genelinde kuvvetli yağmur bekleniyor. Milas’ın pazar günü yeniden soğuk havanın etkisine girmesi beklenirken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü uzun zamandan bu yana ilk kez Milas için pazartesi günü karla karışık yağmur tahmini yaptı.

Alınan tahminlere göre beklenen hava sıcaklıkları şöyle: Bugün 6/15, yarın 8/13, pazar -1/7, pazartesi -1/9, salı 0/8 derece.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis