Son başvuru tarihi: 1 Haziran 2018

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR -

Son başvuru tarihi: 1 Haziran 2018

Milas Belediyesi tarafından ilçemizde çevre bilincini ve çevre sevgisini arttırmak, yaşanan çevrenin görsel niteliğini desteklemek, halkın çevre düzenleme ve kent peyzajına yönelik ilgisini teşvik etmek amacıyla ‘En Güzel Bahçe-Balkon’ adlı ödüllü bir yarışma düzenlendi.

Milas Kent Konseyi tarafından da desteklenen ‘En Güzel Balkon’, ‘En Güzel Bahçe Konut Bahçesi’, ‘En Güzel Apartman&Site Bahçesi’ ve ‘En Güzel İşyeri Bahçesi’ dallarında açılan yarışmanın amacı ise, “Milas’ta yeşil dokunun arttırılması, vatandaşların çevreye olan ilgisinin ve çevre bilincinin arttırılması, çevremizi güzelleştirmek, görsel kalitesi yüksek kentsel mekânlar yaratmak, toplumun çiçek ve diğer süs bitkilerine olan ilgisini arttırmak ve sürdürülebilir yeşille bütünleşmiş yaşam alanları oluşturmak” olarak belirtildi.

 

Yarışmaya Katılım Koşulları

-Milas içinde yer alan özel ve tüzel kişi, kurum ve kuruluşlara ait yarışma kategorilerine giren mekânların katılımına açıktır. -Yarışma konusu ile ilgili profesyonel hizmet veren kişi, kurum ve kuruluşlar yarışmaya katılamaz. -Katılımcı yarışmaya başvuracağı uygulama alanı için mülkiyet izinlerini almak zorundadır. -Başvurular, başvuru dosyasının Milas Belediyesine elden teslim edilmesi suretiyle yapılacaktır. -Başvuru yapan herkes yarışmaya katıldığı mekânı yarışma sonuna kadar başvurduğu şekilde muhafaza etmeye özen göstermelidir.

 

-Başvuru dosyaları jüri tarafından ön değerlendirmeye tabi tutulacaktır. Ön değerlendirmeden geçen bahçe ve balkonlar gerek duyulduğu takdirde jüri tarafından yerinde incelenecektir. -Milas Belediyesi gerekli gördüğü durumlarda yarışmayı iptal etme ve yarışma şartlarında değişiklik yapma haklarını saklı tutar. -Yarışmaya katılım ücretsizdir. -Katılımcı son başvuru tarihinde 18 yaşını doldurmuş olmalıdır. -Yarışmaya seçici kurul, yarışma sekreteryası ile onların birinci dereceden yakınları katılamayacaktır. -Yarışmaya katılanlar yukarıda sayılan tüm koşulları kabul etmiş sayılır. -Katılımcıların yarışmaya başvurduğu fotoğraflarının tüm yayın ve reklam hakları Milas Belediyesi’ne aittir. Fotoğraflar belediyenin yayınlarında, reklam materyallerinde süresiz ve sınırsız olarak kullanılabilir. Dereceye giren katılımcılardan telif haklarının kullanımı için muvafakatname alınacaktır. -Belediyemizce önceki yıllarda yapılmış En Güzel Bahçe ve Balkon yarışmasında dereceye girip ödül alan kişiler yarışmaya katılamayacaktır.

 

Başvuruda istenen belgeler ve başvuru şekli ise şöyle …

1.Yarışma web sayfasından ( http://milas.bel.tr ) temin edilecek, eksiksiz doldurulmuş ve imzalanmış başvuru formu, 2.Yarışmaya katılan mekanın basılı ve dijital fotoğrafları: (-Mekânı en iyi ifade edecek şekilde çekilmiş olmalıdır. -Dijital nüshalar en az 1024x768 piksel çözünürlükte ve jpeg formatında olmalı ve CD/DVD/Flash Bellek içinde sunulmalıdır. -Basılı nüshalar en az 5en fazla 10 adet olmalı,18x24 cm boyutlarında, parlak fotoğraf kâğıdına basılmalıdır. -Dijital nüshaların içeriğinde, basılı nüshaların ise arka yüzüne başvuru sahibinin ismi yazılmalıdır. -Mümkünse katılınacak bahçe ve balkon için, iç ve dış cephelerden olabildiğince farklı açıdan fotoğraflanmalıdır.) 3.Ortak mülkiyete konu mekanlar için ilgili kurum ve kuruluşun en üst düzeydeki yöneticisinin yarışmaya katılım onay yazısı, 4.Başvuru belgeleri A3 boyutunda zarf içine konulmalı, zarfın başvuran kişiye ait bilgiler ve başvuru kategorisi yazılmalıdır, 5.Başvurular Milas Belediyesi’nin aşağıdaki adresine elden teslim edilecektir: Şevketiye Mahallesi Milas Belediyesi Ek hizmet Binası Park ve Bahçeler Müdürlüğü (Telefon: 0 252 5122826 / Dahili 156) 6.Son başvuru tarihi 1 Haziran 2018 Cuma günü saat 16.00’dır.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık