Sorunların çözümü için ‘yakın takip’ istemi …

Adem KANKAYNAR -

Sorunların çözümü için ‘yakın takip’ istemi …

Ankara’da; Muğla Milletvekilleri ve ilgili Genel Müdür, Müsteşar ile bazı Bakanlarla görüşerek ilçemizin sorunlarını ve çözüm önerilerini dile, gündeme getiren ve kendilerine konuyla ilgili kapsamlı dosyalar sunan Milas Muhtarlar Derneği yönetimi ve çok sayıda mahalle muhtarı, kongre sonrası Fahri Acar Başkanlığında oluşan yeni AKP Milas İlçe yönetimini ziyaret ederek, kentin sorunlarını bu kez de iktidarın yerel yöneticilerine aktardılar.

Milas Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Çoban, dernek yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda mahalle muhtarı, AKP Milas İlçe Başkanı Fahri Acar ve parti yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, hem ‘hayırlı olsun’ dediler hem de Ankara’ya da ilettikleri sorunları bu kez de iktidar partisinin yerel yöneticilerine aktardılar.

2017 Aralık ayının başında Ankara’ya giderek; Muğla Milletvekilleri, birçok kurum ve kuruluşun Genel Müdürlükleri, Müsteşar ve bazı Bakanlarla görüşüp, ilçemizin sorunları ve bağlı olarak taleplerini içeren dosyaları ilgililere sunan Muhtarlarımız, aynı dosyayı bu kez AKP Milas İlçe Başkanı Fahri Acar’a sundu.

Acar’a, rapor içeriğindeki sorunların çözümleri konusunda kendisinden destek beklediklerini belirten Milas Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Mehmet Çoban, ortak paydanın Milas olduğuna dikkat çekti.

 

“Bu kent hepimizin”

Muhtarlar Derneği Başkanı Çoban; “Bizler her birimiz, seçildiğimiz yerleşim alanlarını temsil eden, bütününe baktığınızda ilçemizde yaşayan tüm nüfusun temsilcileriyiz. Dolayısıyla seçildiğimiz günden itibaren kendi siyasal görüşlerimizi bir tarafa bırakıp, temsil ettiğimiz mahalle sakinlerinin ve yöremizin sorunlarını dile getirerek çözüm üretilmesini sağlıyoruz. Yani tam anlamıyla kendimizi siyaset üstü görüyor ve öyle davranmaya çalışıyoruz. Her geçen gün kentimizin, dolayısıyla mahallelerimizin nüfusu artıyor. İlçemiz büyürken, sorunları da farklılaşıyor. Dolayısıyla halkın istekleri de çeşitlilik arz ediyor.

Bugün iktidarın ilçemizdeki temsilcileri olan sizlerden, özellikle yerel yöneticilerimizin kendi imkânlarıyla çözemediği, mutlaka Ankara’nın müdahale etmesi gereken sorunlarımızın çözümü için destek talebimiz var. Yerel yönetimlerin bir parçası olarak biz muhtarlar, bu sorunların çözümü konusunda sizlerden destek istiyoruz” dedi ve kongre sonrası oluşan yeni İlçe Yönetimi kutladı.

 

“Halkın içinde olacağız”

Seçildikten sonra ilçemizdeki 132 mahalle muhtarının yaklaşık yarısıyla birebir görüştüğünü, önümüzdeki günlerde yönetim kurulundaki arkadaşlarıyla birlikte bütün mahalleleri dolaşarak, kendilerine aktarılan sorunları bir de yerinde göreceklerini belirten AKP Milas İlçe Başkanı Fahri Acar ise, uzun zamandır siyasetin içerisinde olduğunu ve ana hatlarıyla sorunları bildiğini belirterek;

“Hiçbir şeyi ertelemeden, yarına bırakmadan bizlere aktarıldığı şekliyle ilgililere iletecek ve takibini yapacağız. Yönetim olarak farklı bir çalışma programı belirledik ve bir anlamda uygulamaya da başladık. Yönetimdeki hiç kimse yerinde oturmayacak. Gece gündüz demeden, ilçenin her karışını dolaşarak, halkla içiçe olacağız. Geçmiş seçimlerde alınan oylara bakmadan, en acilinden başlayarak sorunların bir bir çözüme kavuşmasını sağlayacağız.

Bu noktada sizlerden beklentimiz, bizlerle sürekli irtibat halinde olmanız. Günün hangi saatinde olursa olsun bizlere ulaşmanız. Biz bu görevleri sizlerle birlikte paylaşarak, başarılı kılacağız” diyerek, ziyaret için muhtarlara teşekkür etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık