“Sosyal Medya’dan ...” / ‘Mars-Ay-Milas’

“Sosyal Medya’dan ...” / ‘Mars-Ay-Milas’
  • 09 January 2015, Friday 7:57

ÖNDER Haber -

Sosyal Medya’da zaman zaman o denli ‘orantısız zeka ürünü’ "şeyler"le karşılaşıyoruz ki, sadece dolu dolu gülmek ya da hüzünlenmek ya da uzun uzun düşünmek gibi tepkiler vermiş olmak yetersiz kalabiliyor.

Tam da o ‘yetersiz kalma hali’ni yaşadığımız noktada ‘paylaşma hissi’ doğuveriyor.

Bu anlamda bir hisle, bir süredir "Sosyal Medya’dan ..." başlıklı bir köşecik oluşturma niyetimiz vardı. Yani zaten aklımızdaydı.

Ne zaman ki, "Mars-Ay-Milas" kıyaslaması yapan görselle karşılaştık, iste o zaman "Tamam, artık başlayabiliriz" dedik ve 2014 yılını ‘Altyapı Çalışmaları nedeniyle elbette bir ölçüde de kaçınılmaz, ancak zaman zaman da dayanılmaz olan üstyapısal bozulmalarla geçirmiş ve 2015’te de süren bu rahatsızlıkları yaşayan Milasımızdaki durumu çok iyi hicveden" ‘Mars-Ay-Milas’ görselini siz sevgili okurlarımızla paylaşarak "Sosyal Medya’dan ..." köşeciğimizi başlatmış olduk ...

Belki birçoğunuz zaten rastlamışsınızdır ona, ama bir de ÖNDER aracılığıyla buluşun istedik.

Zaman zaman yapmayı düşündüğümüz yeni yeni paylaşımlarda buluşmak üzere ...

(Ayrıca, kimin hazırladığını bilmediğimiz için "Mars-Ay-Milas" görseliyle ilgili ‘Sosyal Medya’ dışında bir kaynak ayrıntısı veremedik. Bundan sonraki paylaşımlarımızda, eğer bulabilirsek, elbette kaynağımızı vereceğimizi de belirtip, emek verenlere kocaman teşekkürlerimizi de eklemeliyiz ...)

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık