Spor camiasını üzen ölüm

​​​​​​​Uzun bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören ve geçen hafta içersinde Bodrum Acıbadem Hastanesinde yoğun bakımda kalan Milas sporunun sevilen isimlerinden, Yeni Milasspor Kulübü üyesi, kulüp müdürü ve Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği kurucu üyesi, onursal başkanı Ali Rıza Purma tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Spor camiasını üzen ölüm

2016 yılından bu yana rahatsızlığı nedeniyle çok sevdiği Yeni Milasspor’un futbol maçlarından ayrı kalan Milas sporunun tanınan ve sevilen ismi Ali Rıza Purma’nın vefat haberi Yeni Milasspor Camiası ve Sevdamsın Taraftarlar Derneğince üzüntüyle karşılandı.

1945 doğumlu 75 yaşında ki Ali Rıza Purma uzun yıllar Yeni Milasspor’un profesyonel yıllarından beri Yeni Milasspor’un yönetim kurulu üyeliğinde bulunmuş, bir dönem kulüp müdürlüğü yapmıştı.

 Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar derneğinin kurucu üyelerinden biri olan aynı zamanda Onursal Başkanlığını yapan Ali Rıza Purma’nın vefat haberi Milas spor camiasını sarstı.

Naaşı bugün Akkent Pazar Yeri yanındaki evinden alınarak, Cumhuriyet Caddesi Pazar Camisinde kılınacak İkindi Namazı sonrası Milas’da defnedilecek olan Ali Rıza Purma için sevenleri son kez bir araya gelerek son yolcuğunda Purma’nın yanında olacaklar.

Milas Önder Gazetesi olarak Ali Rıza Purma’nın vefatı nedeniyle Ailesine, yakınlarına ve Milas Spor Camiasına başsağlığı diliyoruz.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık