S.S. 117 No’lu Havalimanı Taksi Kooperatifi Yönetimi güven tazeledi …

Adem KANKAYNAR -

S.S. 117 No’lu Havalimanı Taksi Kooperatifi Yönetimi güven tazeledi …

 

S.S. 117 No’lu Havalimanı Taksi Kooperatifi, 2 yılda bir yaptığı olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Mevcut Başkan Ahmet Cengiz ve arkadaşları seçimsiz kongrede güven tazeledi.

Milas Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleşen kongre, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal marşımızın okunmasıyla başladı. Kongrenin Divan başkanlığına, Milas Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Nurol Paskal, divan kâtipliğine ise Yüksel Türkel seçildi. Bakanlık temsilcilerinin de katıldığı divan heyetinin oluşmasının ardından gündem maddelerine geçildi.

Kooperatif Başkanı Ahmet Cengiz, faaliyet raporunu okumak üzere kürsüye geldiğinde, son iki yılda neler yapıldığını anlatarak, özellikle 2017 yılında kooperatif olarak gerçekleştirilen yeniliklere değindi ve “Muğla’nın büyükşehir olmasıyla birlikte yeni yönetmelik ve kurallar da beraberinde geldi. Bir yandan bu yeniliklere ayak uydurmaya çalışırken, bir yandan da üyelerimizin daha fazla kazanç elde etmesi için uğraş verdik. Elbette eksiklerimiz var, hatalarımız da olmuştur. Ancak biz büyük bir aileyiz. Kendi sorunlarımızı, dertlerimizi konuşarak, sevgi-saygı çerçevesinde kendi içimizde çözeriz. Geride bıraktığımız 2017 yılında üyelerimizin daha fazla kazanç elde etmesi için bazı adımlar attık. Yeni sezonda bu çalışmaları bir adım daha ileriye götüreceğiz” diyerek, 2017 yılına ait rakamlar verdi.

Gelir-gider tablosunun da okunmasının ardından; faaliyet, gelir-gider ve denetim raporları oybirliği ile ibra edildi.

 

Yeni sezon hazırlıkları …

70 üyesi bulunan S.S. 117 No’lu Havalimanı Taksi Kooperatifi seçimsiz olağan genel kurulunda, bugünlerde başlayan 2018 yılı turizm sezonu öncesinde yapılan hazırlıklar, geçen yılda görülen aksaklıklar da konuşularak, yeni sezonun daha iyi geçmesi için neler yapılabileceği konuşuldu.

Divan Başkanı Nurol Paskal, bu sırada yaptığı konuşmada, “Dünyanın en zor mesleklerinden birini yapıyoruz. Bu meslekte elbette belli kuralların olması, kanun ve yönetmeliklerle çerçeve içine alınması gerekir, ancak bunlardan daha önemlisi, insan olarak kendimizi geliştirmek. Günün koşullarına hem kendimizin, hem de araçlarımızın ayak uydurmasını sağlamalıyız. Kılık-kıyafetimizle, konuşmalarımızla ve davranışlarımızla herkese örnek olmak zorundayız. Sadece yurtdışından gelen konuklarımıza değil, kendi insanımıza da gereken saygıyı göstermeliyiz” diyerek, kongrenin hayırlı olmasını diledi.

Kongrenin gündem maddeleri arasında yer alan dilek ve temenniler bölümünde ise, kongreye katılan üyeler, kooperatifin gelecekte neler yapması konusunda görüşlerini aktardılar.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık