“Su Tasarrufunda Ben de Varım”

ÖNDER Haber -

“Su Tasarrufunda Ben de Varım”

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen etkinliklerde, yaklaşık bin çocuk, MUSKİ’nin, üzerinde “Su Tasarrufunda Ben de Varım” yazılı pankartına ellerini basarak su tasarrufu yapacaklarına dair söz verdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, Sosyo kültürel alanda çocuklara yönelik etkinlikler düzenledi. Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı etkinliklerde renkli görüntüler oluştu. Büyükşehir Belediyesine bağlı olarak hizmet veren bazı Daire Başkanlıkları alanda çocuklara yönelik standlar açarak, çocukların eğlenmesine ve bilinçlenmesine katkıda bulundu. Bunlar arasında en çok ilgi çekenlerden biri ise Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü’nün açmış olduğu stand oldu.

 

Su Tasarrufunda

Binlerce El

İçinde Atatürk, Cumhuriyet ve Muğla ile ilgili soruların olduğu ve soruların doğru cevaplarının çıkış yolunu gösterdiği bir labirent etkinliği düzenleyen MUSKİ Genel Müdürlüğü, böylece çocukları Atatürk ve Muğla hakkında bilinçlendirmeye çalıştı.

MUSKİ’nin çocukları bilinçlendirme çalışmaları bununla sınırlı kalmadı. Standa “Su Tasarrufunda Ben de Varım” yazılı bir pankart açan MUSKİ, çocuklara, renk renk boyalarla bu pankarta ellerini bastırdı. Yaklaşık bine yakın çocuğun el bastığı pankart yoğun ilgi gördü.

 

Hayatları boyunca su

tasarrufu yapmaya

söz verdiler

Konu hakkında konuşan MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, etkinliklerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sosyo kültürel alanda gerçekleşen her türlü etkinlik çocuklarımızda bilinç yaratmak ve bazı konularda daha hassas davranmalarına sağlamak içindi. Geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitimi bizim için çok önemli. Burada açmış olduğumuz standta çocuklarımız ‘Su Tasarrufunda Ben de Varım’ sözüne renkli boyalarla ellerini bastı. Elini basan her çocuğa, hayatları boyunca su tasarrufu yapacaklarına dair söz vermiş olduklarını söyledik ve onlar da su tasarrufu yapacaklarını söylediler. Çocuklarımızın bu bilince ulaşması için ailelere de büyük sorumluluklar düşüyor. Su tasarrufu konusunda biz en çok çocuklarımıza güveniyoruz” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık