‘Su Zinciri Farkındalık Yürüyüşü’ yapıldı

Adem KANKAYNAR -

‘Su Zinciri Farkındalık Yürüyüşü’ yapıldı

TEMA Vakfı Milas Temsilciliği tarafından, üç yıl önce başlatılan ve artık geleneksel hale dönüştürülen ‘Su Zinciri Farkındalık Yürüyüşü’ yapıldı. Sabah saat 10’da Atapark’tan başlatılan yürüyüş, ‘Hekatomnos Mezar Anıtı’nda son buldu.

TEMA Vakfı Milas Temsilciliği tarafından bu sene dördüncü kez düzenlenen ve geleneksel hale dönüştürülen ‘Su Zinciri Farkındalık Yürüyüşü’ne; Milas Belediye Başkan Yardımcısı Faik Karagöz, TEMA Vakfı Muğla İl Temsilcisi Sergender Sezer, AKUT Milas Birimi Gönüllüleri, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Öğrencileri ve Gazipaşa-Firuzpaşa Mahalle Muhtarı Recep Panay katıldı.

Sabah saat: 10’da Atatürk anıtının bulunduğu Atapark’tan başlayan yürüyüşte; İnönü Caddesi, Orhan Menteşe Öğretmenevi yanından ve 3 bin yıllık Su Kemerleri Caddesi güzergahından Akgedik Barajı’na kadar yüründü.

Burada kısa bir mola verildikten sonra temsili su alındı ve Sarıçay takip edilerek Balçık, Baltalı Kapı ve Hekatomnos Anıt Mezarı alanına ulaşıldı. Alınan temsili su buraya döküldükten sonra etkinlik sona erdirildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık