Suat Yaşar: “Centilmence yürütülen siyasi yarıştan dolayı teşekkür ederim”

​​​​​​​31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Zafer Partisi’nden Milas Belediye Başkan Adayı olan Suat Yaşar, sona eren seçimlerin ardından bir açıklama yayınladı.

Suat Yaşar: “Centilmence yürütülen siyasi yarıştan dolayı teşekkür ederim”
  • 02 April 2024, Tuesday 15:29

Fevzi Topuz’da başarılar dileyen Suat Yaşar, açıklamasında şunları kaydetti:

“Sevgili Milaslılar; 31 Mart yerel seçimleri demokrasi şöleni şeklinde sona erdi. Bu seçimde Zafer Partisi olarak ziyaret ettiğimiz bütün mahalle sakinlerine bizleri son derece kibar ve nazik şekilde karşıladıkları, anlattıklarımızı özverili şekilde dinledikleri için şükranlarımızı ve teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu bir hizmet yarışıdır... Milâs’ımız için ve ülkemiz için kim ne yaparsa başta ben, Milâs Zafer Partisi ailesi ve Milaslılar teşekkür edecektir.

Bu seçimde yarıştığımız, CHP adayı Sayın Fevzi Topuz ‘a, Ak parti adayı Sayın Rüştü Yiğitkaya’ya, İYİ Parti adayı Sayın Mehmet Çayırlı ve diğer aday arkadaşlarımıza centilmence yürüttükleri siyasi yarıştan dolayı teşekkür ederim.

Zafer Partisi belediye başkan adayı olarak Milaslı hemşerilerimizin teveccühü dolayısıyla seçilen Sayın Fevzi Topuz ‘a başarılar dilerim. Şunu da belirtmek isterim ki Milâs için yapılan her güzel şeyi alkışlayacağız. Önemli olan hizmeti kimin yaptığı değil, Milâs’a hizmet gelmesidir. Bu arada bize de bir görev düşerse Milâs için her şeyi yaparız. Seçilen belediye başkanı Fevzi Topuz’u ve belediye meclisi üyelerini tekrar tebrik eder, görevlerinde başarılar dilerim.”

Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık