Suat Yüksel, Didim Belediyespor’a transfer oldu

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Suat Yüksel, Didim Belediyespor’a transfer oldu

1995 Erzurum Karayazı doğumlu 23 yaşındaki genç sporcumuz Suat Yüksel, 2018 - 2019 spor sezonunda Didim Belediyespor formasını giyecek.

Futbola 2006 senesinde Milas Dörtyol Gençlikspor’da başlayan Suat Yüksel, 3 yıl bu takımda yer aldıktan sonra sırasıyla 2010 - 2013 yılları arasında Yeni Milasspor, 2014’te Denizli Acıpayam Belediyespor, 2015’te Denizli Yeşilköy, 2016’da Denizli Çal Belediyespor, 2017’de Denizli Gölhisar ve 2018 sezonunda Denizli Tavas Birlikspor futbol takımlarında oynadı.

2018 - 2019 sezonunda BAL Ligi takımlarından Albatroslar lakaplı Didim Belediyespor’a 1 yılığına imza atan sporcumuz Suat Yüksel, yeni sezon öncesi hazırlıklarını Milas Arena Cross Fitness Spor Salonunda hocası Sercan Günay nezaretinde sürdürüyor.

Yeni sezona formda girmek isteyen Suat Yüksel, gazetemize yaptığı açıklamada, yeni sezonda Didim Belediyespor ile başarı çıtasını yükselteceğini vurgulayıp “Yeni kulübümde başarılı olmak için şimdiden çalışmalarıma başladım” dedi.

Milas Arena Cross Fitness Spor Salonunda çalışmaları esnasında kendisine yardımcı olan hocası Sercan Günay’a da teşekkür ettiğini vurgulayan Suat Yüksel, liglerin başlamasına kadar da çalışmalarını Arena Spor Salonunda sürdüreceğini belirterek, Didim Belediyespor’un başarısı için mücadele etmeye hazır olduğunu sözlerine ekledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık