‘Suç Makinesi’ yine adliyede…

Adem KANKAYNAR -

‘Suç Makinesi’ yine adliyede…

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Milas Grup Amirliği, evinde çalıntı ruhsatsız bulunduran ve satmaya çalışan bir kişiyi yakalayarak gözaltına aldı. Şahıs, sorgusunun ardından adliyeye çıkarıldı.

 

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Milas Grup Amirliği, ilçemizde evinde çalıntı ruhsatsız silah olduğu ve bunları satmaya çalıştığı yönünde alınan ihbarı değerlendirerek, C.D.  isimli şahsın köyde bulunan ikamet adresine baskın yaptı. Şahsın evinde yapılan aramalarda faturası ve belgesi bulunmayan altı adet çalıntı Kurusıkı Tabanca ve bu tabancalara ait toplam yedi adet şarjör ile birlikte bir adet çalıntı ve ruhsatı bulunmayan yarı otomatik av tüfeği, üç adet çalıntı dürbün, dört adet çalıntı hançer, dört adet çalıntı el feneri ve 7 adet çalıntı kalem tipi tabanca ele geçirildi.

Ayrıca, şahsın evinde yapılan aramalarda yine hırsızlık olayı sonucu olduğu değerlendirilen bir adet bayan cüzdanı buldu. İçerisinde bir bayana ait düzenlenmiş Türkiye Cumhuriyeti kimliği ve iki adet altın bilezikle birlikte bir adet ucunda ay yıldız bulunan kolye, Samsung ve Vestel Venüs marka akıllı cep telefonu ele geçirildi. Şüpheli şahıs silah kaçakçılığı ve hırsızlık suçundan gözaltına alınarak, ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Öte yandan şahsın, daha öncede benzer suçlardan adli sabıkasının bulunduğu öğrenildi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık