Şüpheli araçtan ‘kaçak’ sigara çıktı!..

Adem KANKAYNAR -

Şüpheli araçtan ‘kaçak’ sigara çıktı!..
  • 30 October 2017, Monday 7:06

Milas İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı Selimiye Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından şüphelenerek durdurulan bir araçtan 7400 paket bandrolsüz ‘kaçak’ sigara ile 3 kg kıyılmış tütün çıktı.

27 Ekim 2017 Cuma günü akşam saatlerinde bölgede devriye görevi yapan jandarma ekipleri, ilçemize bağlı Derince Mahallesi’nde seyir halindeki 42 ZT 483 plakalı araçtan şüphelenerek durdurdular. Araç sürücüsünün davranışlarından şüphelenen ekipler, araç içindeki kutuyu sürücüden indirmesini istediler. Sürücünün araçtan indirdiği kutunun içinden 7400 paket kaçak sigara ile 3 kg kıyılmış tütün ele geçirilirken, Y.K. Kayacı adlı kişi hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na muhalefetten işlem yapıldı. Öte yandan sigara paketleri ile birlikte ele geçirilen 3 kg kıyılmış tütün ile ilgili de Kayacı’ya, 4733 sayılı Kanuna muhalefetten 369 lira para cezası kesildi.

Bandrolsüz sigaralar ve tütün ise savcılık talimatıyla muhafaza altına alındı.

Suça ve suçluya geçit yok…

Geniş bir coğrafyada yer alan ilçemizde son dönemlerde gerek emniyet ve gerekse jandarma ekipleri, adeta suça ve suçluya karşı savaş açmış durumdalar. Hemen her gün bölgemizde; uyuşturucu, sahte para, dolandırıcılık, kaçakçılık gibi pek çok suça ilişkin başarılı operasyonlar gerçekleştirerek, suçluları adalete teslim eden güvenlik güçleri, topluma da önemli bir mesaj veriyorlar: ‘suça ve suçluya geçit yok.’

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık