Şüpheliler Adliye’de … Altınlar sahte çıktı …

ÖNDER Haber -

Şüpheliler Adliye’de … Altınlar sahte çıktı …

Vatandaşları dolandırmaya çalıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 1’i kadın 3 kişi, adli makamlara sevk edildiler… Şahısların araçlarında bulunan 25 adet altının yapılan incelemesinde ise 24’ünün sahte olduğu belirlendi …

“Osmanlı dönemine ait altın buldum, define buldum” diyerek altın dolandırıcılığı yaptıkları iddiasıyla önceki gün öğlen saatlerinde ilçemizde operasyon gerçekleştirilmişti.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan C. Y., F. P. ile Ö. Y. emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından dün öğlen saatlerinde Milas Adliyesi’ne sevk edildi. Şahıslarla birlikte ele geçirilen 25 adet Osmanlı altınının ise yapılan incelemenin ardından 24’ünün sahte çıktığı öğrenildi.

 

Olayın özeti

İstanbul’da yaşayan bir akrabasının ‘sahte altın dolandırıcıları’ tarafından 10 bin lira dolandırılması üzerine İzmir’de ikamet eden inşaat işçisi Ferdi Şahin, dolandırıcılarla irtibat kurmuş ve Emniyet güçleriyle irtibatlı olarak ilçemizde buluşmuştu.

Buluşmada, şüphelilerden C. Y. (22), F. P (60) ve O. Y. gözaltına alınmışlardı.

Gözaltına alınan şüphelilerin kullandığı 09 HK 351 plakalı otomobilde, bir bölümünde yuvarlak demir parçalarının diğer bölümünde ise altınların yer aldığı bir torba bulunmuş, torba içinde 25 adet altın ele geçirildiği bildirilmişti.

Gazetemizin yayın hazırlıklarının tamamlandığı a’na kadar konuyla ilgili yeni bir gelişme yaşanmadı ...

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık