Şüphelilerin adliyeye sevki devam ediyor…

Adem KANKAYNAR -

Şüphelilerin adliyeye sevki devam ediyor…

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti Şube Müdürlüğü (GİM) ile KOM Şube Müdürlüğü’nün koordinesi de Milas KOM Grup Amirliğince yapılan, Muğla ve Türkiye'nin en geniş göçmen operasyonu olarak belirtilen operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden ikinci grup olan 10 kişi daha adliyeye çıkarıldı.

 

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti Şube Müdürlüğü (GİM) ile KOM Şube Müdürlüğü’nün koordinesinde Milas KOM Grup Amirliğince, Muğla ve Türkiye'nin en geniş göçmen kaçakçılığı operasyonu yapılmış ve düzensiz göçmenleri yurtdışına illegal yollardan kaçırmaya çalışan şebekeye yönelik operasyon yapılmıştı. 17 göçmen kaçakçılığı olayına karışan 20 organizatör de yapılan operasyonda gözaltına alınmıştı.

Muğla merkezli 8 il'de eş zamanlı yapılan operasyonlarda toplam 450 göçmen kaçmak üzereyken organizatörleri ile birlikte yakalanırken, 82 şüpheli de gözaltına alınmıştı.

Dün sorguları tamamlanarak Milas Adliyesi’nde hâkim huzuruna çıkarılan 14 şüpheliden 12’si tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 2 şüpheli de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bugün ise gözaltına alınan 82 kişiden 10 şüpheli daha sorguları tamamlanarak sabah saatlerinde Milas Adliyesi’ne çıkarıldılar.

Gözaltına alınan şüphelilerin geriye kalanının ise yarın adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık