Süslü Kadınlar Bisiklet Turu

​​​​​​​2013 yılından beri her yıl Dünya Otomobilsiz Kentler Gününde yapılan “Süslü Kadınlar Bisiklet Turu” bu yıl Pandemi nedeniyle 20 Eylül Pazar günü Türkiye genelinde gerçekleştirilecek.

Süslü Kadınlar Bisiklet Turu
  • 17 September 2020, Thursday 9:28

Türkiye genelinde yapılacak olan Bisiklet Turu ile ilgili gazetemize bilgi veren Milas Bisiklet Kulübü Sözcüsü Filiz Acar, yaptığı bilgilendirmede, Milas’ta Bisiklet kulübünün 5 yıl önce kurulduğunu belirterek 80’e yakın bisiklet sevdalısı sporcular ile Milas’ta etkinlikler düzenlediklerini belirtti.

Her hafta sonu mutlaka bir bisiklet etkinliği gerçekleştirdiklerini söyleyen Filiz Acar, 20 Eylül Pazar günü “Süslü Kadınlar Bisiklet Turu için Milas Atapark’ta saat 16.00 buluşuyoruz” dedi.

Milas Bisiklet Kulübünün resmi bir spor kulübü olmadığını söyleyen Filiz Acar, en kısa sürede Milas Bisiklet Kulübünü resmi bir spor kulübü haline getirmek için çalışmalar yapacaklarını vurguladı. Pazar günü yapılacak Bisiklet Turu etkinliğinin Milas içersinde olacağını söyleyen Filiz Acar, “bisiklet tutkusu olan kadınlarımızı en süslü kıyafetlerini giyerek etkinliğimizde görmek istiyoruz” dedi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık