Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Süt Birliği üyelerine özel sağlık indirimi müjdesi

​​​​​​​Milas Süt Birliği, Özel İZAN Sağlık Hastanesi ile protokol imzalayarak Birlik üyeleri ile eş ve çocuklarına, Özel İZAN Sağlık Hastanesi’nde ayakta ve yatarak alacakları sağlık hizmetlerinde yüzde 10’luk indirim sağladı.

Süt Birliği üyelerine özel sağlık indirimi müjdesi

Üyelerinden aldığı güçle takdir toplayan çalışmalara imza atan Milas Süt Birliği, Özel İZAN Sağlık Hastanesi ile sağlık indirimi protokolünü hayata geçirdi. Protokol kapsamında; Birlik üyeleri ile eşleri ve çocukları, Özel İZAN Sağlık Hastanesi’nde ayakta veya yatarak görecekleri tedavilerinde yüzde 10’luk indirimden yararlanabilecek.

ÖNCE SAĞLIK

Üyelerin sağlığının her şeyden önemli olduğunu belirterek “Önce sağlık” diyen Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Yardımcısı ve Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, Milas Süt Birliği Başkan Yardımcısı Nurettin Pinar ve Milas Süt Birliği Genel Müdürü Soner Güney ile birlikte pandemi dönemi öncesinde geçtiğimiz şubat ayı içerisinde, Özel İZAN Sağlık Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Z. İbrahim Özman ile sağlık indirimi konusunda görüşme gerçekleştirdi.

Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Yardımcısı ve Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin ile Özel İZAN Sağlık Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Z. İbrahim Özman, sağlık indirimi protokolünün detaylarını belirleyerek protokol imzaladı.

1 TEMMUZ İTİBARİYLE SAĞLIK İNDİRİMİ BAŞLADI

Her iki kurumun, protokol için gerekli olan altyapı çalışmalarını tamamlanmasıyla birlikte sağlık indirimi 1 Temmuz 2020 itibariyle yürürlüğe girdi.

Birlik üyelerinin, eşlerinin ve çocuklarının Milas Süt Birliği’nden alacakları belge ile Özel İzan Sağlık Hastanesi’ndeki tedavilerinde indirim imkanına kazandığını söyleyen Başkan Gezgin, “Özel İZAN Sağlık Hastanesi ile geçtiğimiz şubat ayı içerisinde imzaladığımız sağlık indirimi protokolü çalışmalarını tamamladık ve sağlık indirimi 1 Temmuz 2020 itibariyle başladı. Üyelerimize, eşlerine ve çocuklarına; poliklinik muayenelerinde, ayaktan ileri tetkiklerde (MR, Tomografi v.b.) yüzde 10 indirim uygulanacak. Ayrıca; doğumlarda, tıbbi yatışlarda ve ameliyatlarda da yüzde 10 indirim uygulanacak.” diye konuştu.

SÜT BİRLİĞİ ÜYELERİNE ÖZEL PROJE VE ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Her yıl Birlik üyelerine, ferdi kaza sigortası yaptırdıklarını hatırlatan Başkan Gezgin, “Milas Süt Birliği olarak, bizim için çok değerli olan üreticilerimize, primi Birliğimiz tarafından karşılanmak suretiyle 50 bin liralık ferdi kaza ve sürekli sakatlık durumlarını kapsayan kazalara karşı sigorta yaptırmıştık. Şimdi de üyelerimizin, eşlerinin ve çocuklarının yararlanabileceği önemli bir sağlık indirimine imza attık. Tüm üyelerime, personelime sağlıklı bir yaşam diliyorum. Sağlık indirimi protokolümüz hayırlı olsun. Bu önemli protokol için ve ayrıca pandemi sürecinde cefakarca çalışan, üretici dostu Özel İZAN Sağlık Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Sayın Z. İbrahim Özman’a, İzan ailesine, tüm sağlık çalışanlarımıza üyelerim ve şahsım adına teşekkürlerimi sunuyorum.” diyerek, Milas Süt Birliği üyelerine özel farklı alanlarda proje ve çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

“SAĞLIK ÇALIŞANLARI VE ÇİFTÇİLERİN ÖNEMİ BİR KEZ DAHA ANLAŞILDI”

Yeni tip koronavirüs salgını sürecinde sağlık çalışanlarının ve çiftçilerin değerinin bir kez daha çok iyi bir şekilde anlaşıldığını söyleyen Özel İZAN Sağlık Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Z. İbrahim Özman, Milas Süt Birliği’nin pandemi sürecinde sağlık çalışanlarına maske desteği sağladığını ve Dünya Süt Günü’nde süt ikramında bulunduğunu ifade ederek, “Sağlık çalışanlarına olan desteklerinden ötürü Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Yardımcısı ve Milas Süt Birliği Başkanı Sayın Ali İhsan Gezgin’e, Birlik Yönetimine, personeline ve üyelerine teşekkür ediyorum. Üreticiler, çiftçiler bizim için çok önemli. Onlara hizmet sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Sağlık indiriminin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

fotoğraflar, protokol görüşmesinin yapıldığı pandemi öncesinde (Şubat ayı içerisinde) çekilmiştir.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis