Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Süt Birliği’nden siyasi partilere nezaket ziyareti

​​​​​​​Milas Süt Birliği yönetimi, bir süre önce genel kurullarını tamamlayan AK Parti, İYİ Parti ve MHP İlçe Başkanlıklarına ziyarette bulundu.

Süt Birliği’nden siyasi partilere nezaket ziyareti

Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Vekili ve Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, Milas Süt Birliği Başkan Yardımcısı Nurettin Pinar, Milas Süt Birliği Muhasip Üyesi Mustafa Güder ve Milas Süt Birliği Genel Müdürü Soner Güney ile birlikte ilçedeki siyasi partilere nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştirilen ziyaretlerde, Milas Süt Birliği’nin faaliyetleri, ilçenin hayvancılık potansiyeli hakkında paylaşımda bulunuldu.

“MİLAS SÜT BİRLİĞİ İLÇEMİZİN EN ÖNEMLİ DEĞERLERİNDEN BİRİDİR”

Nezaket ziyaretlerine AK Parti İlçe Başkanlığı ile başlayan Birlik yönetimi, bir süre önce AK Parti İlçe Başkanı olarak göreve başlayan Emin Çelik’e çiçek takdim ederek görevinde başarılar diledi.

Milas Süt Birliği’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden AK Parti İlçe Başkanı Emin Çelik, ziyaretten ötürü Birlik yönetimine teşekkür etti.

Pandemi döneminde tarım ve hayvancılığın öneminin bir kez daha anlaşıldığını ifade eden Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Vekili ve Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, Birlik olarak üretimin kesintiye uğramadan sürdürülmesi adına çalışmalara devam ettiklerini belirtti.

Milas Organize Sanayi Bölgesi’nde süt işleme tesisi kurmayı hedeflediklerini söyleyen Başkan Gezgin, yatırım için OSB’de yer tahsisini beklediklerini belirtti.

Tarım ve hayvancılığın bölge ve ülke ekonomisine büyük katkı sağladığını söyleyen Başkan Çelik, pandemi döneminde emekle tarlasında, bağında, bahçesinde, ahırında üretim yapan çiftçilere, üreticilere minnettar olduğunu belirterek, Milas Süt Birliği’nin çalışmalarının sektör açısından çok önemli olduğunu ve Milas Süt Birliği’nin ilçenin en önemli değerlerinden biri olduğunu söyledi.

Tarım ve hayvancılık üzerine paylaşımların yapıldığı ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Birlik yönetimi ardından İYİ Parti İlçe Başkanlığı’na ziyarette bulundu.

Birlik yönetimi, burada İYİ Parti Muğla Milletvekili ve İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanı Metin Ergun, İYİ Parti İlçe Başkanı Kasım Özkan, İYİ Partili Belediye Meclis Üyeleri ve partililer tarafından karşılandı.

Başkan Gezgin, Bir süre önce göreve gelen İYİ Parti İlçe Başkanı Kasım Özkan’a çiçek takdiminde bulunarak, başarılar diledi.

“TARIMSAL ÜRETİM MUTLAKA DESTEKLENMELİ”

Süt sığırı yetiştiricilerinin sorunlarını sık sık meclis gündemine taşıdığını ifade eden Milletvekili Ergun, “Milas Süt Birliği, organizasyonunu tamamlamış, kurumsal yapısı itibariyle de çalışkan üyeleriyle örnek bir üretim gerçekleştiriyor. Milas Süt Birliği yönetimini ve üyelerini tebrik ediyorum.” diyerek, tarımsal üretimi artırmanın, çiftçilerin ve üreticilerin desteklenmesinin büyük önem taşıdığını belirtti.

Milas Süt Birliği’nin faaliyetleriyle ilgili genel bilgilendirme yapan Başkan Gezgin, aile işletmelerinin desteklenmesinin önemli olduğuna vurgu yaparak, Milas ölçeğinde Milas Süt Birliği’nin çalışmalarıyla birlikte süt üretiminde kalitenin arttığını ve ilçedeki süt üretiminin günlük 200 tonlara ulaştığını söyledi.

“DAİMA ÇİFTÇİLERİMİZİN VE ÜRETİCİLERİMİZİN TARAFINDAYIZ”

Birlik yönetimi daha sonra Milliyetçi Hareket Partisi Milas İlçe Başkanı Emin Nazmi Ünlüsoy’u ziyaret etti.

Başkan Gezgin, Başkan Ünlüsoy’a çiçek takdim ederek MHP yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

Milas Süt Birliği’nin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Ünlüsoy, Milas’ın tam anlamıyla tarım ve hayvancılık kenti olduğunu ve bu alanda ciddi potansiyele sahip olduğunu belirtti.

Başkan Ünlüsoy, “Milas Süt Birliği ilçemizdeki süt üreticilerini çatısı altında toplayarak değerli çalışmalara imza atıyor. Milas Süt Birliği’nin çalışmalarıyla gurur duyuyor ve her zaman çiftçimizin, üreticilerimizin tarafında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Milas Süt Birliği yönetimine bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyorum.” dedi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis