Tarihi eser operasyonuna 2 tutuklama…

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR -

Tarihi eser operasyonuna 2 tutuklama…

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Milas Grup Amirliği tarafından önceki gün ilçemizde yapılan operasyonla define araması yaptıkları iddiasıyla 13 kişi gözaltına alınarak Milas Adliyesi’ne sevk edilmişlerdi. 13 şüpheliden 2’si tutuklanırken, 11 şüpheli de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldılar.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Milas Grup Amirliğince kültür ve tabiat varlıklarının korunması kapsamında yapılan çalışmalar sonucu ilçe

 

merkezinde gerçekleştirilen operasyonda, define avcılığı yaptıkları iddiasıyla 13 kişi yakalanarak gözaltına alınmış, emniyetteki işlemlerinin ardından geniş güvenlik önlemleri altında Milas Adliyesi’ne sevk edilmişlerdi.

Adliyeye çıkarılan M.K., Ü.P., A.Y., M.D., E.D., F.Ç., M.K., M.B., C.Y., D.Ç.T., H.A.Ö., O.Ö. ve S.Y. adlı şüphelilerden C.Y. ve A.Y. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer 11 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bilindiği gibi gözaltına alınan şüphelilerle birlikte; 2 adet dedektör, 1 adet hilti, 2 adet aydınlatma aparatı, tarihi niteliği olduğu tespit edilen 1 adet toprak vazo, 7 adet çeşitli ebat ve dönemlere ait sikke ve 1 adet metal obje ele geçirilmişti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık