Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

TARİŞ Pamuk'ta Halit Şenli güven tazeledi

TARİŞ 152 No’lu Milas Pamuk Tarım Satış Kooperatifi Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Halit Şenli güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

TARİŞ Pamuk'ta Halit Şenli güven tazeledi
  • 20 November 2019, Wednesday 9:02

TARİŞ 152 No’lu Milas Pamuk Tarım Satış Kooperatifi Olağan Genel Kurulu’nda seçimli olağan genel kurul toplantısı yapıldı. 221 üyenin bulunduğu ancak sadece 24’ünün aktif kayıtlı olduğu Pamuk Satış Kooperatifi’nin olağan genel kurulu; saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra ise faaliyet raporları, finansal tablolar ve denetim raporları gibi gündem konuları görüşülüp karara bağlandı.
Tek liste ile gidilen seçimde ise mevcut başkan Halit Şenli yeniden göreve getirildi. Kooperatifin yönetim kurulu Halit Şenli, Hüseyin Arkan, Hilmi Çoban, Abdullah Can’dan oluşurken, TARİŞ Temsilciliğine Halit Şenli, Hüseyin Arkan, Hilmi Çoban seçildiler. 
Seçimin ardından açıklama yapan Başkan Halit Şenli, yeni yönetimin hayırlı olmasını diledi.
ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI GENEL KURULU 27 KASIM’DA
Öte yandan dün yapılması planlanan 153 No’lu Milas Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifi Olağan Genel Kurulu, yeterli çoğunluk sağlanamadığından 27 Kasım’a ertelendi.
Kooperatif idari binasında yapılacak olan olağan genel kurulda yeterli çoğunluk sağlanamadığı için genel kurulun 27 Kasım Çarşamba günü saat 11.00’de çoğunluk şartı aranmadan gerçekleştirileceği duyuruldu.
 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık